Szoboszlai Dominik "szakmát váltott", már a büfében árul

A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ettől még készül a meccsekre.

Szoboszlai eladóként tűnt fel

Valahogy a magyar szurkolók, valamint a Liverpool drukkerek is érezték a levegőben, hogy Szoboszlai Dominik be fog válni az angol bajnokságban. Jürgen Klopp gárdája nem hiába fizetett ki érte 70 millió eurót a Lipcsének. A 23 éves középpályás a Liverpool második nyári szerzeménye lett, Alexis Mac Allister után. A magyar labdarúgót már most is az idei Premier League idény egyik legjobb vételének tartják.

Természetesen Szoboszlai a pénzt már igyekszik is visszatermelni, ráadásul a magyar labdarúgó-válogatott sztárjának nagy szerepe volt abban is, hogy ott leszünk az Eb-n. Hamarosan ő is rághatja a körmét, mivel december 2-án, szombaton tartják a sorsolást, ahol kiderül, Magyarország melyik csoportba kerül.

Azonban, hogyan lehet, hogy Szoboszlai árusként tűnt fel? Nos, ez a galériánkból kiderül!

Nyári átigazolása óta a Premier League-ben is reflektorfénybe került Szoboszlai Dominik, aki valósággal berobbant Liverpoolban. Az angol klub szurkolói és szakírók is elismeréssel nyilatkoznak a magyar középpályásról.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: MTI Fotó/Kovács Tamás

Oldalak

Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...