Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: Felbukkanhat a Skorpió régi szerelme, és komoly bonyodalmakat okozhat az életében

A sok csalódás után végre a Mérlegre mosolyog a szerencse. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ez az időszak rendkívül ígéretesnek mutatkozik. Egy kis nyitottságra van leginkább szükséged, akár a pároddal töltött időről, vagy baráti találkozóról vagy akár internetes társkeresésről legyen szó. Amennyiben egyedülálló vagy, a számodra megfelelő partner most bárhol felbukkanhat. Ha párban élsz, akkor ez a hétvége nagy döntéseket hozhat magával, a lényeg: semmit ne hamarkodjatok el.


IV.21. - V.20.

Bika

Ez az időszak számtalan lehetőséget tartogat számodra, hogy végre megvalósíthatod azokat a terveidet, amelyekre már régóta vágysz. A szerelmi életedben választás elé állíthat a sors, valószínűleg egy súlyosabb döntést kell meghoznod. El kell döntened mit is szeretnél. Szabadulj meg azoktól a dolgoktól, amelyek csak visszahúztak és változtass az eddigi életeden.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Úgy tűnik, a jelenlegi időszak nem igazán alkalmas arra, hogy új ismeretségeket köss, ezért inkább próbálj meg több időt szentelni a szeretteidre, családodra. Mutasd ki a ragaszkodásodat és a szeretetedet az irányukban, akár még kompromisszumok árán is, de próbálj meg a kedvükben járni. Nagyobb döntéseket most inkább ne hozz meg, hidd el, hamarosan jobb idők köszöntenek rád.

VI.22. - VII.22

Rák

Ha párkapcsolatban élsz, akkor az elmúlt időszakban a munka és egyéb elfoglaltságok miatt kevesebb időtök jutott egymásra a pároddal. Most viszont lehetőségetek lesz arra, hogy több időt töltsetek együtt. Ha szingli vagy, akkor a hétvége új lehetőséget hozhat az életedbe. Előfordulhat, hogy talán már fel is adtad a reményt, hogy rád talál a nagy szerelem, most viszont váratlanul szinte berobbanhat az életedbe.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Végre elsimulnak a korábbi viták, problémák, és képessé válsz a megbocsátásra, valamint a rossz érzések elengedésére. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, és ki tudja, talán újabb esélyt adsz egy múltbeli kedvesednek. A lényeg, hogy ne stresszelj, légy nyitott, használd ki, hogy tele vagy energiával. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor még egy kicsit várnod kell rá, de úgy tűnik, hogy már nem sokáig.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Egy mozgalmas időszak után itt az ideje kicsit megpihenni, hogy erőt gyűjthess. Ezen a hétvégén nagy döntések nem várnak rád, de érdemes résen lenned, ha párkapcsolatban élsz, mert előfordulhatnak problémák. Könnyen megeshet, hogy ezek csak félreértésből adódnak, de ha nem vagy résen, hatalmas vita kerekedhet belőlük. Ha szingli vagy, új baráti kapcsolatokra találhatsz, amelyből akár még szerelem is lehet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Sok csalódás után végre rád mosolyoghat a szerencse és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál. Amennyiben párkapcsolatban élsz, akkor végre kevesebb problémával, vitával kell szembenéznetek. Végre komolyabban elkezdhettek tervezgetni, és akár még házasság vagy a gyermekvállalás is szóba jöhet, a lényeg, hogy mindent alaposan beszéljetek át.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ez egy kifejezetten romantikus hétvége, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által nyújtott örömöknek. Egy régi szerelem is feltűnhet az életedben, ami komoly bonyodalmakat okozhat a magánéletedben. Ha fontos a jelenlegi párod, tisztázd vele a kialakult helyzetet, tartozol ezzel magadnak és párodnak is. Itt az alkalom, hogy rendet tegyél az életed kritikus területein.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Hajlamos vagy mindent magadra vállalni, majd később az áldozat szerepében tetszelegni. Ez a negatív magatartás a későbbiekben megbosszulhatja magát, mert nemcsak számodra kényelmetlen ez a helyzet. A párod egyre kevésbé tolerálja, hogy ennyire bezárkózol és elhagyod magad. A boldogságod kulcsa a régi rossz szokások elhagyása és egy egészségesebb érzelmi élet kialakítása lehet.


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak nem alkalmas nagy horderejű és sorsdöntő lépések meghozatalára, ezért most inkább használd ki ezt az időt és lazítsatok , élvezzétek az egymással töltött időt. Ha keresed a szerelmet, akkor a szerencse végre rád mosolyoghat, és olyan emberrel hozhat össze a sors, akire mindig is vágytál. Azért nem árt, ha két lábbal állsz a földön, ugyanis a külsőségek könnyen tévútra vihetnek.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha úgy érzed, hogy az életednek van egy olyan területe, amelyre ráférne a megújulás, akkor ne halogasd tovább, itt a remek alkalom, hogy megtedd a kezdő lépéseket a változtatásokhoz. A kapcsolataidban ettől függetlenül is komoly változások, átrendeződések várhatóak. Itt az idő, hogy eldöntsétek együtt vagy külön folytatjátok tovább az életeteket.


II.21. - III.20.

Halak

Ez az időszak egy váratlan fordulattal kezdődhet, ami érzékenyen érintheti a párkapcsolatodat. Bármi történjék is, az a legfontosabb, hogy ne a félelmeidre hagyatkozva hozd meg a döntéseidet. A sorstól esélyt kaphatsz arra, hogy pozitív irányba tereld a magánéletedet, de ehhez neked is tenned kell, és nem is keveset.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.