Lifestyle

Gondoltad volna? Ebben a napszakban tűnik el a leggyorsabban a makacs hasi zsír

Rendszeres testmozgással és egészséges étkezéssel megszabadulhatunk a pluszkilóktól, azonban ne feledkezzünk meg arról sem, hogy nem mindegy, mikor állunk neki edzeni.

Fontos az időzítés

Bár a szakemberek szerint nem létezik helyi hízás, mi, nők mégis úgy érezzük, hogy a kellemetlen felesleg mindig a pocakunkra rakódik. Kitartó munkával szerencsére csökkenteni lehet a hájtömeg méretét sőt, el is lehet tüntetni, arra azonban a legtöbben nem gondolnak, hogy korántsem mindegy, melyik napszakra időzítik az edzést. Galériánkban eláruljuk, mikorra érdemes időzíteni a testmozgást, ha az a célunk, hogy megszabaduljunk a makacs zsírpárnáktól:

Sokan küzdenek azzal a problémával, hogy hiába diétáznak és mozognak rendszeresen, erőfeszítéseik ellenére egyszerűen képtelen eltüntetni a felesleges a hasukról. Azonban nem kell elkeseredni, egy amerikai tanulmány szerint ugyanis ha egy konkrét napszakban állunk neki az edzésnek, változást fogunk tapasztalni.
Kattints a további képekért!

Szerencsére az év legmelegebb időszakában számos olyan nagyszerű és egészséges finomság terem a kertekben, ami a diétára is előnyös hatással van.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A műsor elődöntőjében óriási izgalmaknak lehettünk szemtanúi, hiszen a tét az volt, hogy ki az a négy versenyző, aki a döntősök közé jut az idei utolsó adásba, ahol jövő héten kiderül, ki nyeri majd...
Fashion&Beauty
A brit királyi családban jól ismert, hogy a szépség terén az egyszerűség a divatszabály. Ám Diana hercegnő megmutatta, hogy vannak szabályok, amiket érdemes megszegni.
Lifestyle
A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!