Eb: az állatkert cuki lakója már tudja, hogy ki nyeri a Németország – Magyarország meccset

Nincs miről beszélni, ha a cuki állatkerti lakó megjósolta, akkor valószínűleg biztos a győzelem. A németek azonban teljesen máshogy látják a dolgot.

Máshogy értelmezték a maci jóslatát

A Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatottnak szerdán a házigazda németek ellen bravúros pontszerzésre van szüksége ahhoz, hogy teljesen a saját kezében maradjon a sorsa az Európa-bajnokságon.

Az se könnyíti meg a magyarok dolgát, hogy a németek szétfeszülnek az önbizalomtól, mivel a nyitómeccsen 5-1-re győzték le a skótokat. Nem csak az edző, Julian Nagelsmann tökéletes támadó stratégiája segíti a csapatot, hanem a hazai közönség is.

A galériánkban megmutatjuk, mire kell számítani a mérkőzéssel kapcsolatban, valamint hogyan jósolta meg egy cuki mackó, hogy ki fog nyerni az összecsapáson!

A közel 55 ezer néző befogadására alkalmas stuttgarti MHP Arénában az Európa-liga 2020-as döntőjének játékvezetője, a holland Danny Makkelie sípjelére szerdán 18 órakor kezdődik a magyar-német összecsapás, melyet az M4 Sport, a Kossuth Rádió és a Nemzeti Sportrádió élőben közvetít.
Kattints a további képekért!

Nem elég, hogy kikaptunk Svájc ellen, de a magyarok legikonikusabb haungarikumát is sérelem érte. A többség inkább a meccsre figyelt, szóval ezt kevesen vették észre.

Leadfotó: MTI Fotó – Illyés Tibor

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.
Fashion&Beauty