Eb: az állatkert cuki lakója már tudja, hogy ki nyeri a Németország – Magyarország meccset

Nincs miről beszélni, ha a cuki állatkerti lakó megjósolta, akkor valószínűleg biztos a győzelem. A németek azonban teljesen máshogy látják a dolgot.

Máshogy értelmezték a maci jóslatát

A Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatottnak szerdán a házigazda németek ellen bravúros pontszerzésre van szüksége ahhoz, hogy teljesen a saját kezében maradjon a sorsa az Európa-bajnokságon.

Az se könnyíti meg a magyarok dolgát, hogy a németek szétfeszülnek az önbizalomtól, mivel a nyitómeccsen 5-1-re győzték le a skótokat. Nem csak az edző, Julian Nagelsmann tökéletes támadó stratégiája segíti a csapatot, hanem a hazai közönség is.

A galériánkban megmutatjuk, mire kell számítani a mérkőzéssel kapcsolatban, valamint hogyan jósolta meg egy cuki mackó, hogy ki fog nyerni az összecsapáson!

A közel 55 ezer néző befogadására alkalmas stuttgarti MHP Arénában az Európa-liga 2020-as döntőjének játékvezetője, a holland Danny Makkelie sípjelére szerdán 18 órakor kezdődik a magyar-német összecsapás, melyet az M4 Sport, a Kossuth Rádió és a Nemzeti Sportrádió élőben közvetít.
Kattints a további képekért!

Nem elég, hogy kikaptunk Svájc ellen, de a magyarok legikonikusabb haungarikumát is sérelem érte. A többség inkább a meccsre figyelt, szóval ezt kevesen vették észre.

Leadfotó: MTI Fotó – Illyés Tibor

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Pierce Brosnan, aki eleganciájával és sármjával mindig is hódított, most 71 évesen is lenyűgözően néz ki. Nemrég Malibuban kapták lencsevégre, amint mindennapi teendőit intézte, és a színész úgy...
Sztárok
A napokban Kamilla királyné férjével, Károly királlyal együtt ellátogatott a Cardiffban található Seneddbe, ahol a walesi parlament 25. évfordulóját ünnepelték, egyeseknek azonban szemet szúrt valami...
Fashion&Beauty
Káprázatos szettben ragyogott Beyoncé a Hamptonsi lemezbolt meglepetéslátogatásán: az énekesnő személyesen dedikálta legújabb lemeze, a Cowboy Carter példányait rajongóinak, akik kis híján elájultak...