Egy séf elárulta a fantasztikusan krémes rántotta titkát, innentől te is biztosan így fogod csinálni
Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.
A séf elárulta a tojásos reggeli legfontosabb titkát
A rántotta története természetesen a messzi múltba nyúlik vissza, azonban nincs pontos dátum, mikor is készíthették el az elsőt.
A tojás mint alapanyag régóta jelen van az emberi táplálkozásban, és a rántotta az egyik legegyszerűbb fogás, amit el lehet belőle készíteni. Az elkészítésének módja és a hozzáadott összetevők őrülten változatosak lehetnek, attól függően, hogy melyik ország vagy régió konyhájáról van szó.
Most azonban egy séf az alapot mutatja meg nektek, ami mennyeien krémes lesz. A galériánkban leleplezzük, hogy mi a trükk lényege!
A listán rajta vannak az agyoncukrozott gabonafélék, de sok más termék is, amit alapból imádunk. Megmutatjuk, hogyan nem kellene étkezned a nap kezdetekor.