Lifestyle

Túlságosan zsíros lett a gulyásleves? Ezzel a trükkel azonnal eltávolíthatod a felesleges olajat és zsiradékot az étel tetejéről!

Csak egy dologra lesz szükséged ahhoz, hogy gyakorlatilag bármilyen leves tetejéről eltávolítsd a nem kívánatos zsírt.

Semmibe sem kerül

Mindannyiunkkal előfordult már főzés közben, hogy az étel valamilyen okból kifolyólag nem pont úgy sikerült, ahogy azt szerettük volna: sótlan lett vagy épphogy elsóztuk, túl sok borsot raktunk bele, esetleg kihagytunk belőle egy fontos hozzávalót, de az is megesett már mindenkivel, hogy odaégette az adott fogást. Ezek még a legtapasztaltabb háziasszonyokkal is előfordulhatnak, de szerencsére ma már megannyi konyhai praktikát ismerünk az internetnek, na meg persze nagyanyáinknak hála, melyekkel feljavíthatjuk az elrontott ételt. Ha például egy leves túl zsíros lett, arra is van megoldás - galériánkból megtudhatod, mit kell tenned ahhoz, hogy eltávolítsd az étel tetejéről a felesleges olajat és zsiradékot!

A legtöbb ember nem szereti a túlságosan zsíros leveseket, persze ez az adott hús zsírtartalmától, valamint a felhasznált olajtól is függ. Az étel tetején úszkáló zsírfoltoktól azonban mindenkinek elmegy az étvágya, így ezektől érdemes még tálalás előtt megszabadulni.
Kattints a további képekért!

Nem egy olyan élelmiszert ismerünk, amit a főzésen és sütésen kívül a háztartásban is felhasználhatunk valamilyen módon – nos, sokan nem tudják, de a kukoricakeményítő épp ilyen.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!