Lifestyle

Pofonegyszerű hájgyilkos módszer: csináld napi 2 percig ezt a gyakorlatot, és eltűnik minden súlyfelesleg

A Japánban kifejlesztett, különleges diéta elsőre talán furcsának tűnhet, valójában azonban az egyik legjobb módszer, amitől pikk-pakk olvadni kezdenek a pluszkilók.

Gyerekjáték lesz a fogyás

Megszabadulni a makacs pluszkilóktól bizony nem könnyű feladat; az étrend és mozgásszokások megváltoztatása időbe telik és komoly elkötelezettséget igényel, ráadásul a hosszú távú eredmények eléréséhez rendszeres, kitartó erőfeszítésre van szükség. Ám nem mindenki teheti meg, hogy a munka és a gyermeknevelés mellett heti több alkalommal az edzőteremben izzadjon, ahogyan az is vitathatatlan, hogy nem ez a legpénztárcabarátabb megoldás. Szerencsére azonban létezik egy módszer, ami pikk-pakk eltűnteni a súlyfelesleget, arról nem is beszélve, hogy mindössze pár percet vesz igénybe; részletek a galériában!

Hallottál már a légzésdiétáról? A módszer - mint a neve is mutatja -, nem edzésről, de még csak nem is egy étrendről van szó. Lényege a hosszú be-és kilégzés, amit meghatározott ideig, meghatározott pózban csinálunk.
Kattints a további képekért!

Fogyni szeretnél? Akkor jobban teszed, ha egy kis időre felhagysz az alábbi ételek fogyasztásával!

Leadfotó: 123rf
Forrás: Health Site

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle