Lifestyle

Ezt biztosan nem gondoltad volna: ez történik a testeddel, ha rendszeresen megiszod a kovászos uborka levét

A kovászos uborkát szinte mindenki szereti, ám a levét a legtöbben ki szokták önteni, pedig érdemes lenne megtartani, ugyanis megannyi jótékony hatásának köszönhetően rendkívül egészséges.

Fogyasszuk bátran!

Nyaranta rengetegen készítenek kovászos uborkát, hiszen azon túl, hogy rendkívül finom, hűsít és felfrissít a nagy hőségben – nem beszélve arról, hogy mivel erjesztéssel készül, számos jótékony baktérium található benne, melyek segítenek visszaállítani a bélflóra egyensúlyát, ezen kívül pedig a gyomrunk is hálás lesz érte, ha rendszeresen fogyasztjuk ezt az ínycsiklandozó savanyúságot. Ennek ellenére a legtöbben nem is tudják, hogy egészségünk szempontjából a kovászos uborka leve is számos egészségügyi előnnyel jár, pozitív hatásait hamar megérezhetjük magunkon; galériánkban eláruljuk, kidobás helyett miért érdemes inkább meginni a közkedvelt savanyúság levét!

A kovászos uborkában fellelhető természetes baktériumok és élesztők elősegítik az egészséges mikroflóra kialakulását a bélrendszerben. Ezek a jó baktériumok segítik az emésztést, erősítik az immunrendszert és javítják a tápanyagok felszívódását.
Kattints a további képekért!

Kiderült, hogy javulást vagy romlást tapasztalsz-e a bőröd állapotában, ha örökre felhagysz a kávéfogyasztással.

Leadfotó: 123rf
Forrás: sokszinuvidek.24.hu

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Bak elhúzódó panaszokat tapasztalhat, és nagy a veszélye a krónikus betegségek kialakulásának is. Íme, októberi előrejelzésünk!
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!