Lifestyle

Tégy egy tálka sót a hűtőbe! Ledöbbensz attól, milyen csodákat művel másnapra ez a trükk

A legtöbbeknek nem kell bemutatni, hogy az ecet, a szódabikarbóna vagy éppen a citrom milyen hasznos házi csodaszerek tudnak lenni, sokan azonban talán nem is tudják, hogy a listához nyugodtan hozzávehetjük a konyhasót is.

Csodát tesz ez az egyszerű konyhai alapanyag

A legtöbb embernek a konyhasóról elsőre az jut eszébe, hogy az ételek ízesítésére tudjuk csupán használni – pedig ez egyáltalán nem igaz! Talán meglepő, de ez az általános konyhai alapanyag jóval sokoldalúbb, mint ahogyan azt sokan képzelik róla, sőt: rengeteg hasznos, ház körüli dologra lehet még alkalmazni. Például ha öntünk egy keveset egy kis tálkába, amit aztán behelyezünk a hűtőszekrénybe, elképesztő „varázslatokat” tapasztalhatunk; részletek a galériában!

Noha az üzletekben számtalan szagtalanítót lehet kapni, sokan küzdenek a hűtőszekrényből áradó kellemetlen illatokkal – ám szerencsére van egy jó hírünk, ugyanis teljesen felesleges pénzt kiadni az ilyesfajta termékekre. Elég csak körbe nézni a konyhában, a megoldás ugyanis ott van a szemünk előtt.
Kattints a további képekért!

A legtöbben talán bele sem gondolnak, mennyire nem mindegy, milyen hangulat járja át nap mint nap az otthonunkat. Ahhoz viszont, hogy erről pontos képet kapjunk, pusztán egy pohár sós vízre van szükségünk.

Leadfotó: 123rf
Forrás: mindmegette.hu

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.