Lifestyle

Kíméletlen hazugságok, amiknek te is naponta bedőlsz

A népbutításnak manapság is van egy fajtája: a közvélemény kitalál valami képtelen állítást, és elkezdi terjeszteni úgy, mintha az csak igaz lehetne. És mindenki elhiszi. Te is. Mutatjuk, milyen hazugságokat kell fentartásokkal kezelned - ha nem teszed, tönkeremehet az egész életed.

Az egyedüllét egyenlő a magánnyal

Az egyedüllét még véletlenül sem egyenlő a magánnyal - csak annak, aki nem tud mit kezdeni vele, és abba a tévhitbe ringatja magát, hogy ha együtt van valakivel, akkor jobb lesz az élete. Egy párkapcsolatban is lehetsz magányos, de ugyanez fordítva is igaz: ha ügyesen használod ki azokat az időket, amikor csak te vagy, akkor az élményeknek, tapasztalatoknak és a boldogságnak köszönhetően úgy érezheted, az egész világ veled van.

Akkor leszel boldog, ha mindened megvan, amire vágytál

Igen, sokat segít a boldogság érzésében, ha mindent elérsz, amit szerettél volna, de nem pótolja a belülről jövő, önmagaddal és a világgal való megelégedésből, kibékülésből fakadó kiegyensúlyozottságot. Ha képes vagy értékelni azt, ami vagy és amid van, nem számít, hogy valami hiányzik az életedből - boldog leszel.

A fájdalom csak akkor valós, ha látszik

Ne hidd, hogy annak van a legnagyobb fájdalma, aki a legláthatóbban szenved - inkább annak, aki nem mutatja, aki takargatja a nyomorát. Aki kifelé él, nem szorul segítségre, csak azt akarja, hogy mások sajnálják. Ne becsüld le senki fájdalmát, nem tudhatod, kinek milyen keresztje van…

fiatal nő kezeket fel tehetetlen kétségek között

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.