Lifestyle

Heti horoszkóp: A Rák egy kicsit fogja vissza magát héten - 2021.10.04. - 2021.10.10.

A Halaknál előtérbe kerülhetnek a pénzügyek. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A héten különös és merész gondolatok kísérthetnek meg, legszívesebben megszabadulnál ettől a csábítástól. Most egyáltalán nincs szükséged további komplikációkra az életedben. Az elmúlt időszak megpróbáltatásai miatt kissé jobban tartasz a kockázatos tervektől, talán még túlzásba is viszed az aggodalmaskodást, ami pedig egyáltalán nem jellemző rád. Így viszont kecsegtető lehetőségektől eshetsz el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Az elmúlt időszak megtanított arra, hogy, ha meg akarod őrizni az életedben a biztonságot, akkor bizony lépést kell tartanod a világgal. Meg kell tanulnod megbarátkozni az új helyzetekkel, emberekkel. Komoly változásokra számíthatsz, de ezt most nem is bánod. A jegyedben járó Uránusz segít megszabadulni nyomasztó helyzetektől, kapcsolatoktól, rossz szokásoktól, amelyek már nem szolgálják a fejlődésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Minden új élmény, tapasztalás, ismeretszerzés gazdagabbá tesz, ezért ragadj meg minden alkalmat arra, hogy kapcsolatokat építs és bővítsd ismereteidet. A most kötött ismeretségek nagy jelentőséget nyerhetnek a későbbiekben. A jövőd szempontjából fontos időszak veszi kezdetét, legyél nyitott és együttműködő. Hamarosan megnyílnak azok a kapuk előtted, amelyekre már nagyon régóta vágyakozol.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

Nagyon eredményes lehetsz a héten, ha kellőképpen diszkrét vagy és távolságtartó. Nem kell mindenkit lerohannod és főként ne éreztesd vélt vagy valós fölényedet. Várd meg udvariasan, amíg keresik a társaságodat. Ha kellőképpen taktikus vagy, elkerülheted az álságos és félreérthető helyzeteket. Ne becsüld le a szerénység erejét és hatását. Hidd el, az elkövetkezendő időszak igazolni fogja ennek a hatását.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A kommunikáció és az eszmecsere révén új fejlődési lehetőségek tárulnak fel előtted a héten. Látóköröd és mozgástered kiszélesedhet, kapcsolataid tartalmasabbá válhatnak. Ez az időszak kedvező lehetőségeket teremt arra, hogy jobban megismerd önmagad, de csak akkor, ha képes vagy tárgyilagossan összehasonlítani az önmagadról alkotott képet azzal, amit a környezeted lát.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A héten a legfontosabb, hogy békében legyél magaddal. Hogyan tudod ezt elérni? Kerüld ki a méltatlan kapcsolatokat és helyzeteket, merj kiállni magadért és vedd a kezedbe az életed irányítását! Nagyon sokat számít, hogy kikkel veszed magad körül, mert ezek erősíthetik vagy rombolhatják az önbizalmadat. Ebben az időszakban a barátaid tudnak neked a legtöbbet segíteni, ha netán elakadnál, bátran fogj össze velük.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

Itt az ideje, hogy komolyan vedd magadat, meg kell tanulnod felelősséget vállalni, harcolni a saját boldogulásodért. A jegyedben járó Nap, Merkúr, Mars olyan erőkkel és lehetőségekkel ruháznak fel, amelyek segítenek téged abban, hogy komoly változtatásokat hajts végre életed azon területein, ahol egy ideje megrekedtél. Siker és szerencse kíséri minden lépésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Beleérző képességed, gazdag fantáziád és alkalmazkodó természeted nagy segítségedre van, hogy jó benyomást tegyél feletteseidre. Ennek ellenére ez nem a fontos döntések és a nagy kiugrások időszaka. Inkább a felelősségvállaláson és az új célkitűzéseken van most a hangsúly. Az utóbbi időben körvonalazódó terveidet nézd át újra, szentelj figyelmet a részleteknek is.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Van úgy, hogy épp a változtatás tudja a helyzetedet stabilizálni. Nem kell feltétlenül mindent szétrobbantanod magad körül. Elég, ha a hozzáállásodon igazítasz és tudatosítod magadban, hogy az életed irányítása a te kezedben van. Ez a hét megteremti a lehetőségét, hogy a jövődet érintő kérdésekben fontos döntéseket hozz meg. Lehet, hogy érzelmileg nehéz lesz felvállalni a következményeit, de ez ne tántorítson el.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A pénzügyeid most nagyobb odafigyelést igényelnek, egy okos döntéssel nagyon előnyös helyzetbe hozhatod magad. Használd ki ezt a remek időszakot, mert nagy erőkifejtésekre vagy képes, mind fizikailag, mind pedig szellemileg. A munkádat nagy lelkesedéssel végzed, a sikerélmények szinte szárnyakat adnak neked. Azért ne hagyd, hogy a hétvégére túlzottan a fejedbe szálljon a dicsőség, magasról nagyot lehet esni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Újabb és újabb lehetőségek után kutatsz a héten, mert a jelenlegi helyzetedet nem érzed elég biztonságosnak. Törekvésed megalapozott, hiszen az elmúlt időszak kiszámíthatatlansága miatt nem árt, ha egyszerre több vasat tartasz a tűzben. Viszont, ha így teszel, akkor semmiben nem leszel képes igazán elmélyülni. Ez azt a veszélyt rejti magában, hogy eltévedsz a kizárólagos cél felé vezető úton.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Sokat gondolkozol a pénzügyeiden és arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed azokat a feladatokat, amelyeket nap, mint nap meg kell oldanod. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, akkor érdemes türelemmel lenned még egy kis ideig, mert hamarosan megtalál az a lehetőség, ami épp neked való.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Home&Design
Nincs ki gondozza szeretett növényeidet mialatt te elutazol? Akkor olvass tovább, tippjeinkkel kedvenc zöldjeid sem sínylik meg a távollétedet.
Sztárok
György hercegnek számos regulának kell megfelelnie, melyek között van olyan, ami azt szabályozza, milyen ruhák alkothatják a gardróbját.
Fashion&Beauty
Tavasszal mindannyian szeretünk olyan ruhadarabokba bújni, melyek stílusosak, de mégis képesek meleget nyújtani a változékony időjárás ellen. Ilyen alapdarabok a kardigánok is, melyek kényelmesek és...