Lifestyle

"Csak még ezt az egy részt" - Innentől számítasz sorozatfüggőnek

Sokan képtelenek vagyunk határokat szabni magunknak.

Sorozatok

Manapság a sorozatok egyre nagyobb teret hódítanak. Mindenki hétről-hétre azon izgul, hogy vajon mi történik kedvenc szereplőjével vagy hogy megy tovább a cselekmény. Vannak, akik viszont nem teszik ki magukat ennek az örökös várakozásnak és inkább egymás után nézik meg az epizódokat, amikor már minden rész elérhető. Ezzel viszont az a probléma, hogy olyan időrabló módszer lehet, ami miatt teljesen megváltozik a külvilággal való kapcsolatunk. A sorozatfüggőség természetesen nem keverhető össze például az alkohol vagy a drogok iránti vággyal, de a határtalan "mozizás" utáni vágy már egyfajta kényszerbetegséggé alakulhat ki. Úgy, mint például a vásárlási kényszer, a munkamánia vagy a különböző evészavarok. A digitális tér és világ könnyen eluralkodhat saját életünk felett.

A cikk folytatásáért lapozz tovább!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....