Lifestyle

Nem véletlenül olyan karcsúak a francia nők - pofonegyszerű a titkuk

A francia hölgyek nemcsak stílusosak, de a lerakódott súlyfelesleggel sincs gondjuk. Hogy csinálják? Máris mutatjuk a trükkjeiket.

A francia nők diétatippjei

A francia nők különlegesen tökéletes lények: amellett, hogy rendkívül stílusosak és szépek, a karcsúságuk is legendás. Biztosan te is elgondolkodtál már azon, hogy lehetséges, hogy soha egy deka felesleget nem látunk rajtuk, igaz? Nos, még véletlenül sem azért vékonyak, mert éheztetik vagy agyondolgoztatják magukat az edzőteremben, hanem azért, mert figyelnek 10 apró, ám annál lényegesebb dologra.

Galériánkban összeszedtük diétatippjeiket - az utolsó betűig fogadd meg őket!

Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszenek, mindig olyan ételre voksolnak, ami friss és gondosan válogatott. Egy finom étcsokoládét például soha nem cserélnének le két gömb cukros fagylaltra.
Kattints a további képekért!

Nem akarnak leolvadni a kilók? Cikkünkben mutatunk egy tuti módszert, amivel felpörgetheted a fogyást, ráadásul csak egyetlen összetevőn múlik a siker!

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Futótűzként terjed a közösségi oldalakon egy feladvány - azt állítják, aki képes megoldani, az nagy valószínűséggel pszichopata.
Lifestyle
Mindenkivel előfordult már, hogy majd összeestünk az éhségtől, és beszaladtunk az első gyorsétterembe, ami az utunkba került. Ilyenkor általában szószt is kérünk a krumplihoz vagy csirkefalatokhoz.
Lifestyle
Szerencsés fejezet veszi kezdetét a Vízöntő életben. Napi horoszkóp!