Lifestyle

Felháborító, mit művelt a Grand Canyonnál a fiatal influencer, börtönbüntetést is kaphat érte: Az internet népe a "fejét venné"

A TikToker Katie Sigmond olyan mutatványokkal rukkolt elő eddig, mint például bowlingozni egy tökkel vagy éppen salaktömböt dobálni az autókra. A közösségi média sztárjának egyik legutóbbi hőstette azonban nem kis bajba sodorta.

Az ember mindent tönkre akar tenni?

"Tényleg el kell magyaráznunk, hogy ne dobálj golflabdát a Grand Canyonba? " - írták a nemzeti park illetékesei a múlt héten a Facebookon, mellékelve egy képernyőképet, amelyen a fiatal nő látható a természeti csoda peremén, amint elütötte a labdát - és közben elvesztette ütője egy részét. "A kanyon pereme fölött tárgyakat dobálni nem csak illegális, de veszélyeztetheti a kirándulókat és az alatta lévő vadon élő állatokat is".

Sigmondot most vád alá helyezték a mutatvány miatt. Az influencer ellen három szabálysértési eljárás van folyamatban, amelyek szemeteléssel, veszélyes állapot előidézésével és a kanyon pereme fölé dobott tárgyakkal kapcsolatosak - mondta Joelle Baird, a park szóvivője.

Hozzátette, hogy a Grand Canyon Nemzeti Parkban "nagyon komolyan vesszük az ilyen eseteket". A videót a park szerint a közösségi médiaszereplő híresség október 26-án tette közzé az oldalán. A felvételen a nő a nemzeti műemlék ikonikus, réteges vörös sziklái előtt áll, és egy labdára csap le. Az ütője kettétörik, egy része pedig a kanyonba repül. Megfordul a kamera felé, tátott szájjal. "Hogy történhetett ez?" - olvasható a klip szövegében, egy síró arcú emoji kíséretében.

Lapozz!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A walesi hercegnét lassan többen szeretik, mint a brit királyi család összes többi tagja együttvéve, ez a nem épp elhanyagolható körülmény pedig egyre több fejfájást okoz az uralkodói párnak. Most...
Fashion&Beauty
A fesztiválon nem csupán a nemzetközi filmvilág krémje, de a 36 éves magyar színésznő, Trokán Nóra is tiszteletét tette.
Sztárok
Rónai Egos Húzós c. podcastjének pénteki adásában Oroszlán Szonja volt a műsorvezető beszélgetőpartnere, aki most korábban nem hallott magánéleti részletekbe avatta be a nagyérdeműt.