Lifestyle

4 súlyos jel, hogy túlságosan elkényelmesedtél a kapcsolatodban: Ha így folytatod, hamar szakítás lehet a vége

Természetesen szeretnéd kényelmesen érezni magad a kapcsolatodban, de lehetsz-e túl kényelmes? Az biztos, hogy igen, és fontos, hogy felismerd azokat a jeleket, amelyek arra utalnak, hogy te és a párod ezen az úton vagytok, hiszen ez azt jelentheti, hogy már nem fejlődtök és nem fejlődtök tovább párként.

Ki kell állni az idő próbáját

Ahogy Nicole Sodoma válóperes ügyvéd és szerző mondja: "Ahhoz, hogy egy kapcsolat valóban kiállja az idő próbáját, együtt is fejlődnetek kell, nem csak egymás körül forognotok". Mutatunk 4 jelet, ami arra utalhat, hogy túlságosan elkényelmesedtetek a kapcsolatban.

Abbahagyjátok a randizást "Nem számít, mióta vagytok együtt, fontos, hogy a párok prioritásként kezeljék egymást" - mondja Sodoma, hozzátéve, hogy a randiestek nem válhatnak régi vággyá, függetlenül attól, hogy mióta vagytok együtt. "Igyekezzetek időt szakítani egymásra, legyen szó akár egy egyszerű otthoni moziestről, akár egy különleges vacsoráról. Ahhoz, hogy a kapcsolatok sikeresek legyenek, mindkét embernek hajlandónak kell lennie a munkára".
Kattints a további képekért!

Forrás: Purewow Fotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tina már egy ideje fontolgatta ezeket a beavatkozásokat, azonban sokáig tartott tőle, most viszont bevállalta.
Lifestyle
Legjobb barátodnak is felteheted ezt az egyszerű, de annál trükkösebb kérdést, amiből könnyedén kiderítheted, vajon mennyire ismernek jól téged a hozzád legközelebb állók.
Egészség
Ha nem szeretnéd már idejekorán hajfesték segítségével elfedni ősz hajszálaidat, hanem inkább egy természetes módszert próbálnál ki, ami lelassítja az őszülést, akkor jó helyen jársz, ugyanis...