Lifestyle

A vőlegény megtiltotta a menyasszonyának, hogy fehér ruhát viseljen az esküvőjükön – felháborító oka volt rá

Nem mindennapi dolog történt meg egy éppen az esküvőjére készülő menyasszonnyal. A jövendőbelije utasítása szerint szó se lehet fehér ruháról.

Életünk legszebb napja, mikor a szerelmünk felé lépkedünk álmaink ruhájában, mikor végre a több havi szervezés és idegeskedés után végre mégis lett a virág, amit szerettünk volna. Minden menyasszony tudja, hogy a végeredmény végül megéri a sok stresszt, ahogy azt is, hogy lehet bármilyen a dekor, úgyis minden szem a menyasszonyi ruhára fog szegeződni.

Egy csalódott Reddit felhasználó a minap a közösségnek sírta el bánatát, ugyanis, ha maga az esküvőszervezés nem lenne elég stresszes, most a ruha színe miatt is áll a bál.

Ki mondja meg, mit viseljek?

A kétségbeesett ara elmesélte, hogy a vőlegénye megtiltotta neki, hogy fehér ruhát viseljen, mert már nem szűz. A férfi indoklása szerint a fehér a tisztaság jelképe, így szemfényvesztés és tiszteletlenség lenne a násznéppel szemben, ha a nyilvánvalóan nem ártatlan menyasszony fehérben mondaná ki a boldogító igent.

A galiba ott kezdődött, mikor a vőlegény a kollégáival a ruháról beszélgetett, ezután fogant meg a fejében a gondolat, hogy menyasszonya nem viselhet fehéret az esküvőn. Az ominózus beszélgetés után a férfi látni szerette volna a ruhát, amit a hagyományok miatt a menyasszony érthető módon megtagadott.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay
Forrás: yourtango.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!