Így ünnepeld a Valentin-napot csillagjegyed szerint

Mutatjuk, hogy idén mit sugallnak a csillagok a szerelmesek napjára!

KOS

A Kos nem éppen a szervezés nagymestere, így valószínűleg nem a kedvence a Valentin-nap. Inkább a spontán dolgokra esküszöl, így ha mindenképp szeretnéd megünnepelni a szerelmesek napját, akkor idén tökéletes választás lehet egy mozizás, egy gyorsétterem vagy egy hatalmas esti séta a természetben.

BIKA

Passzold át idén a szervezkedést a párodnak és dőlj hátra! Nem kell mindig mindent neked megoldani, hiszen ketten vagytok ebben a kapcsolatban. Jót fog tenni, ha átadod a gyeplőt.

IKREK

Imádod a romantikát és már valószínűleg hónapokkal ezelőtt elkezdtél készülni erre a napra. Ha már csak az utolsó simítások hiányoznak, akkor beszerezhetsz néhány piros, szíves lufit, egy polaroid fényképezőt és egy kis epret-bort-tejszínhabot a tökéletes estéért. Ünnepelj hagyományosan!

RÁK

Mit szólnál egy romantikus, sorozatos esthez? Ha tudsz szerezz be egy projektort, készíts popcornt, csoki és gyümölcs fondüt, hűts be egy finom italt, teríts le egy pokrócot a földre párnákkal és indulhat a mozi! Feledhetetlen este lesz, hidd el!

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!