Milyen színű ruhából van a legtöbb a szekrényedben? Személyiségedről árulkodik

Mint tudjuk, minden színnek van valamilyen jelentése. Neked miből van a legtöbb a gardróbodba? Lelkünkről beszélnek ruháink!

SÁRGA

Nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott és barátságos vagy, remek a humorod és imádsz élni. A sárga a relaxáció színe, melyet általában olyan emberek viselnek, akik a szabadságot, a boldogságot, és az élethosszig tartó kapcsolatokat keresik. Az 'egyszer élünk' elvet vallod, elutasítod a negatív embereket, nem hagyod, hogy befolyásolják optimista hozzáállásod.

LILA

Az a személy, aki ezt a színt részesíti előnyben általában igen szenvedélyes, ugyanakkor nyugodt. Ellentétes tulajdonságok ezek, ám benned úgy tűnik, hogy mind a kettő megtalálható. Az erős érzelmek, a tisztelet, és az önmegtartóztatás keveréke. Mindig vágyakozol valami, vagy valaki után, kiszámíthatatlan a személyiséged, és állandóan olyan emberek társaságát keresed, akik érdekesek és erős érzelmeket váltanak ki belőled. Mások számára elbűvölő vagy és varázslatos, igazán vonzó a kisugárzásod.

PINK

A rózsaszín természetesen lágy, gyengéd szín; kedves, otthonos érzetet teremt. A rózsaszín a vörös és a fehér keveréke. Ha ezt szereted a legjobban, akkor vágysz a szabadságra, a nyugalomra és az érzelmi stabilitásra, melyek csökkentik a szenvedélyesség erősségét. Elítéled a kegyetlenség és az erőszak minden formáját, elsősorban a kényelmet és a kedvességet értékeled. Folyamatosan szükséged van egy olyan emberre, aki mellett nyugodtnak érezheted magad.

PIROS

A vörös igazán izgató szín, amely hatással van az agyunk működésére. Képes a vérnyomást, a légzést felgyorsítani és különleges impulzusokat nyújt mások számára. Egyes értelmezések szerint a szerelmet szimbolizálja. Általában az igazán céltudatos, sőt agresszív személyek gardróbjában található meg ez a szín. Ha te is a pirosat szereted a legjobban, akkor valószínűleg roppant ambíciózus vagy, az utadban lévő akadályok felett pedig játszi könnyedséggel lépsz át. Imádsz új dolgokat kipróbálni, törekszel álmaid elérésére, és akaratod érvényesítésére. Szenvedélyes vagy, ugyanakkor temperamentumos. Akik sokszor viselnek pirosat, önértékelési problémákkal küzdhetnek.

Lapozz a cikk folytatásáért!

Fotó: 123RF.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!