Így spórolhatsz a biztosításaidon 1. rész - Balesetbiztosítás

A mindennapos rohanásban, nehéz az embernek minden egyéb mellett, a biztosításaira is odafigyelni. Sokan az időhiány miatt fizetnek többet a kelleténél. Azonban érdemes foglalkozni a témával, hiszen könnyen lehet fontos ezreket spórolni. Íme, mire érdemes figyelni a balesetbiztosításnál!

Mire jó?

A magyar családok kb. 80%-a nincs felkészülve az egyik kereső tartós bevétel kiesésére, ami ha bekövetkezik, pillanatok alatt összeroppanhat minden. Az optimális balesetbiztosítás lefedi ennek a veszélyét és a kórházi napi térítésektől kezdve, a plasztikai műtétekig fedezi a költségeket. Azonban nem mindegy mennyit fizetünk érte.

Hogyan spórolhatok?

Tetszik az oldal?
Nyomj itt egy nagy
Tetszik-et és gyere
máskor is!
Az biztosítási ügynökök egyik legnagyobb fogása, hogy kombinált biztosítási csomagot köttetnek az emberrel, amiben „minden benne van”. Majd megtörténik a baleset és kiderül, hogy a meglévő biztosításunk, szinte egyenlő volt a semmivel. Természetesen, mi rendesen fizettük, csak nem a megfelelőt.

Érdemes átnézni a kötvényeinket és ezt ellenőrizni, majd változtatni, ha szükséges. Tehát szétszedni a „kombinált csodánkat”, és a családban újrakötni külön szerződéssel. Lehetőleg éves fizetési opciót válasszunk, és a családból kössük több embernek egyszerre, mert így nagyobb a kedvezmény.

Fotó: jan.blog.ocregister.com, clarklawnj.com

Oldalak

Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.
Sztárok
II. Erzsébetről mindenki tudta, hogy rendkívüli személyiség, egyedülálló vezető, valamint a hazája iránti odaadás és szeretet jelképe volt, ám arra csak kevesen kaptak rálátást, hogyan viselkedett a...