Időjárás: ekkor támad az agresszív hidegfront, a meteorológia figyelmeztetést adott ki

Az időjárás már nagyon érezteti velünk, hogy tél van, és erre az agresszív hidegfront is rá fog tenni egy lapáttal hózivatarokkal.

A legmelegebb kabátot kell elővenni a szekrényből

A tél abszolút a nyakunkon van, de ez nem is csoda. mivel kettőt pislogunk, és megérkezik a december, utána pedig arra sem kell sokat várni, hogy Kevin újra elbánjon a betörőkkel. Reggel már elég hidegre ébredhettünk mindenhol, és ez még csak a kezdet.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből kiderül, hogy hamarosan egy agresszív hidegfront talál be minket, amely mögött tartósan téliesre fordul időjárásunk. Ha ez nem lenne elég, a szél is alaposan rontani fog a hidegérzetünkön, és hózivatarok is lehetnek.

Ma a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul, a kevésbé szeles részeken mérhetjük az alacsonyabb értékeket. Hajnalra a feltámadó szél hatására északon, északnyugaton enyhül az idő. Azonban, hogy mi vár ránk a hidegfront alatt, az a galériánkból kiderül!

Pénteken a többé-kevésbé összefüggő frontális felhőzet mellett több helyen kevés napsütésre is van esély. Elszórtan várható eső, zápor, a hegyekben esetleg hózápor. A nyugatias szél élénk, a nap első felében több helyen erős, a Kisalföldön és a hegyekben időnként viharos lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 6 és 12 fok között alakul.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!
Sztárok
Róma egyik központi kórházába ment Ferenc pápa szerdán, miután továbbra is gyengélkedik influenzás megbetegedés miatt - jelentette az ANSA olasz hírügynökség.