Lifestyle

Hétvégi szerelmi horoszkóp: A Mérleg a munkahelyén bonyolódhat szerelmi viszonyba

A Koshoz visszatérhet egy régi szerelme. Hétvégi szerelmi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ez a hétvége egy kifejezetten romantikus időszaknak ígérkezik, érdemes most átadnod magad a párkapcsolat által kínált örömöknek. Előfordulhat, hogy egy régi kapcsolat vagy szerelem újra felbukkan az életedben, de ennek ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget. Egyedülállóként régi szerelmi kapcsolataid nehezíthetik a párkeresésedet, de csak addig, amíg te ezt hagyod.


IV.21. - V.20.

Bika

Előfordulhat, hogy még mindig siratod régi szerelmedet vagy legalábbis gyakran az eszedbe jut a vele töltött idő. Nem érdemes felvenned vele a kapcsolatot. Inkább gondold végig, hogy hol rontottad el, mit tehettél volna másképpen? Ha megvannak a válaszok nézz előre és engedd el a múltat. Ha van párod, akkor figyelj rá jobban, az elmúlt időszakban kissé eltávolodtatok egymástól.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Most rendkívül nagy lehet a szabadságvágyad, a párod viszont ezt nagyon nehezen tudja tolerálni. Ebből akár komoly viták is kialakulhatnak. Ne hagyjátok, hogy ez elfajuljon köztetek, semmiképpen ne őrizgessétek a sérelmeiteket. Beszéljétek meg a gondokat, mert így könnyebben átlendültök ezen a nehéz időszakon.

VI.22. - VII.22

Rák

Ha van párod akkor üljetek le megbeszélni a problémáitokat, mert ha tovább halogatjátok, akkor a kapcsolatotok bánja kárát. Figyelj rá, hogy a szavaiddal ne bántsd meg a párodat. Ha egyedülálló vagy, eljöhet egy új szerelem lehetősége, de csak akkor, ha esélyt adsz neki még akkor is, ha az illető talán az első pillanatban nem a te eseted.

VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Amennyiben a párodat keresed, nem kell megerőltetned magad, hogy ellenállhatatlan személyiségeddel még több hódolót gyűjts magad köré. Ha párkapcsolatban élsz régmúlt események, feldolgozatlan sérelmek kerülhetnek ismét felszínre. Tisztázd a félreértéseket, főképpen az érzelmi problémákat, ne akard elnyomni az ezzel járó fájdalmat, ha kell éld meg újra, mert így megszabadulhatsz a terheidtől.

VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ez az időszak segíthet szembenézni az érzéseiddel, kapcsolatoddal. Gondold át, mit jelent a kapcsolatod számodra. Amennyiben magányosnak érzed magad a párod mellett annak mi lehet az oka és hogyan lehetne erre megoldást találni? Ha keresed a párod, akkor most sokkal érzékenyebbé válhatsz, ami megnehezítheti, hogy olyan párt találj magadnak, aki tartósan boldoggá tehetne téged.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha szingli vagy, akkor egy munkahelyi flört felrázhatja a szerelmi életedet, amennyiben odafigyelsz arra, hogy a kollégák ne pletykáljanak rólad, akkor még valami igazán jó is kisülhet a dologból. Ha van párod, akkor bizony sötét felhők kezdenek gyülekezni a kapcsolatotok felett. El kell döntened, hogy folytatod vagy valaki más mellett keresed a boldogságot.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ha egyedülálló vagy, akkor ne vágd el magad tovább a boldogságtól, hanem inkább próbálj meg rendet tenni az életed fontosabb területein. Csak akkor fogod megtalálni a boldogságot és a szerelmet, ha lelkileg kiegyensúlyozott vagy. Ha kapcsolatban élsz, akkor ideje a partnereddel megbeszélni, hogy merre haladjatok tovább, és hogyan képzelitek el a közös jövőt.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nagyon könnyen megsértődhetsz valamin a hétvégén, pedig lehet, hogy csupán félreértettél valamit. Ne gondold túl a dolgokat, és ez igaz a kapcsolatodra is. Csak mert rettegsz attól, hogy megsérülhetsz és nem akarsz többet te lenni az a bizonyos vesztes fél. Ahhoz, hogy boldog legyél változtatnod kell az életfelfogásodon és a stílusodon.


XII.22. - I.20.

Bak

Ez az időszak az új kapcsolatoknak kedvez. Ha párkeresésben vagy, akkor aligha tudnak ellenállni a vonzerődnek, temperamentumodnak. A régi kapcsolatokban most lehetőség adódik a megújulásra, nem ártana egy kis izgalmat, változatosságot belecsempészni a mindennapokba, ami által újra felfedezhetnétek egymást.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha még nem foglalt a szíved akkor minden esély megvan arra, hogy a szerelem szinte berobbanjon az életedbe. Ne fogd vissza magad, teremts alkalmat az ismerkedésre és ne a külsőségek alapján ítéld meg leendő partneredet. Ha kapcsolatban élsz, akkor a most ható szenvedélyes energiák segítenek visszahozni azt a régi tüzet a kapcsolatotokba, amely miatt egymásba szerettetek. Az elmúlt időszak vitáit, nézeteltéréseit most könnyűszerrel tisztázhatjátok.


II.21. - III.20.

Halak

Ideje lenne eldöntened, hogy milyen kapcsolatot is szeretnél magadnak. Ha tartós elköteleződésre vágysz, olyan társat kell választanod, akivel a kölcsönös bizalomra és felelősségvállalásra lehet építkezni. Amennyiben szingli vagy akkor legyél, aktívabb, meg vannak az eszközeid, hogy felhívd magadra a figyelmet. Rengeteg lehetőséged lesz az ismerkedésre a hétvégén.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A tini-romantika még mindig képes tarolni. Ismét megmutatjuk, hogy mely filmekre kaptak rá a nézők a magyarországi Netflixen!
Sztárok
Zac Efron, hírnevének megszerzése óta rengeteget utazik, mikor munkaügyben, mikor egyszerűen kikapcsolódás céljából. Ennek ellenére sok éven át megőrizte kaliforniai gyökereit, így mindenkit...
Lifestyle
Persze mind tudjuk, hogy a kávé lendületet és energiát ad, na meg persze nagyon finom és sokunk számára elmaradhatatlan kiegészítője a reggeleknek, valójában viszont még ettől is sokkal több rejlik...