A TV2 a legnagyobb riválisától kapott elismerést, vagy éppen fricskát?

Az már a TV2-nek is elismerés, ha az RTL-en tűnik fel egy műsora.

Most megnézheted, mások hogyan tévéznek

Már nem kell sokat aludni, és az RTL beveti az egyik nagyágyúját, amitől elég izmos nézettséget várnak. A világ 40 országában hatalmas sikerrel bemutatott televíziós formátum, a Gogglebox magyar verziója minden péntek este lesz látható a csatornán, és az első epizódot november 24-én este lehet is tesztelni.

A Kanapéhuszárok ötletét egy egyszerű dolog, vagyis nem más, mint a TV-nézés adja. Most végre szemtanúi lehetünk annak, hogy mások hogyan vetik bele magukat ebbe. A nevetéstől, a síráson át, a felháborodottságig – valódi emberek valódi reakcióit láthatjuk – pontosan olyan érzelmi hullámvasutat bejárva, amelyet tévénézők milliói élnek át otthonaikban. Az epizódok mindegyikében civil szereplők reagálnak majd a hét legjobb és legrosszabb műsoraira, történéseire, természetesen a saját otthonukban, ami külön pikánssá teszi az egészet.

A galériánkból megtudhatjátok, a TV2 hogyan tűnt fel a műsorban!

A TV2 legnépszerűbb showjai között ugye ott van jelenleg a Dancing with the stars (DWTS). Az RTL úgy döntött, hogy ennek bizony A Kanapéhuszárokban is fel kell tűnnie, mivel nem lehet csak úgy elmenni mellette.
Kattints a további képekért!

Leadfotó/illusztráció: Flickr

Oldalak

Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.