Ma elkezdődik a III. világháború a mesterséges intelligencia szerint

Az Amazon okoseszköze anno pontosan megjósolta a III. világháború időpontját.

Az AI tényleg pontosan látta a háború kitörését?

Az orosz-ukrán háború óta folyamatosan pörgött a sajtóban, hogy vajon kitörhet-e emiatt a harmadik világháború. A szakértők persze felvázolták, hogy mik azok a helyzetek, amik elindíthatnák a lavinát, de azt is hozzátették, hogy erre elég kevés az esély.

Mivel már túl vagyunk két világháborún, és láttuk, hogy ez mit okozhat, így mindenki reménykedik benne, hogy az emberiség nem fog ismét ebbe a súlyos hibába belerohanni. Anno nagyon pörgött a világhálón egy TikTok videó, amiben az Amazon virtuális asszisztense, Alexa felel arra a kérdésre, mikor tör ki a harmadik világháború.

Elvileg a mai napot jósolta meg, de a galériánkban lerántjuk a leplet a felvételről.

„A III. világháború 2023. november 23-án, este 6 óra 5 perckor kezdődik, amikor Oroszország megtámadja Németországot” – felelte az okoseszköz a TikTokra feltöltött videóban.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Az Ikrek kapcsolata szintet léphet: jöhet a házasság vagy a gyerekvállalás. Heti horoszkóp.
Sztárok
Vilmosnál végleg betelt a pohár öccsét, Harryt illetően, ezért a jövendőbeli uralkodó egy fontos és egyben komoly dologra szánhatja el magát.
Sztárok
Bár a különös sorozat csak két évadot élt meg, idehaza nagy sikernek örvendett, így a hazai adók többször is ismételték. De vajon hogy fest ma, sok-sok évvel a befejezés után Tru Davis, azaz Eliza...