Lifestyle

Karácsonyi ajándékok könnyedén

Szeretjük vagy sem, az ajándékozás szorosan hozzátartozik a karácsonyi ünnepekhez. Kisebbek és nagyobbak egyaránt várják, mit találnak a fa alatt. Most a különféle ajándékok beszerzéséhez adunk tippeket.

Számít a vásárlásra szánt idő és pénz

Több módszer létezik a karácsonyi ajándékok beszerzésére. Van, aki hosszan nézelődik, mások célirányosan keresik fel az üzleteket. Más a karácsonyi vásárokra esküszik, és akad, aki online intézi a rendeléseket. Bármelyik megoldást is válasszuk, minden bizonnyal számít a vásárlásra szánt idő és pénz. Ráadásul a felnőttek ajándékainak kiválasztása sok esetben még nagyobb fejtörést okoz, mint a gyerekeké. Vajon minek örülne, tetszik-e majd neki, használni fogja-e – tesszük fel magunknak a kérdéseket. Személyre szabott ötleteket sajnos nem tudunk adni, de segítünk abban, hol érdemes szétnézni ahhoz, hogy jó eséllyel mindenkinek találjunk ajándékot, és ne is költsünk sokat.

Utazás testben és lélekben

Egy jó könyvet olvasva különleges helyekre juthatunk el anélkül, hogy kitennénk a lábunkat otthonról, ezért a könyv életkortól függetlenül jó választás szinte bárki számára. A Tescónál hűségkártyával most akciós áron kapható többek között Orvos-Tóth Noémi Szabad akarat című műve, amely belső kalandozásokra hív, a kisgyerekeknek pedig többféle akciós mesekönyv közül válogathatunk, hogy elvigyük őket a Mikulás varázslatos birodalmába. Játékország világából akár 30 százalékos kedvezménnyel találunk ajándékokat a legkisebbeknek, például elektromos csörgőt, gyurmakészletet, plüssfigurát vagy kisautót. Azokat pedig, akik nemcsak lélekben szeretnek utazni, meglephetjük egy bőrönddel, amely az áruházláncnál Clubcard használatával 30 százalék kedvezménnyel kapható.

utazó bőrönd tesco akció

Ünnepi kényelem és kényeztetés

Karácsonykor nemcsak a szívünket és az otthonunkat öltöztetjük díszbe, hanem szeretjük, ha saját megjelenésünk is visszatükrözi az ünnepi hangulatot. Az elegáns vagy vicces kiegészítőktől kezdve a karácsonyi pulcsikon és pihe-puha meleg ruhákon keresztül a szépségápolási termékekig számos olyan ajánlatot találunk a Tescóban, melyek ajándékként bekerülhetnek a fa alá. A legismertebb kozmetikummárkák ünnepi szépségcsomagjai éppúgy kedvezményesen érhetők el, mint a ruházati termékek, melyeket akár 50 százalékkal olcsóbban tehetünk most a kosarunkba.

tesco karácsonyi díszek dekoráció

Különleges finomságok

Ha már a kényeztetésnél tartunk, karácsonykor természetesen nem feledkezhetünk meg az ízletes falatokról sem. Az ünnepi fogásokon kívül akár ajándékba adott finomságokkal is örömet szerezhetünk szeretteinknek. A Tesco Finest mediterrán ételkülönlegességeket most jelentős kedvezménnyel vehetjük meg, melyekhez tökéletes kísérőként szolgálnak a szintén akciós Finest prémium minőségű fehér- és vörösborok, illetve brut pezsgő.

tesco ital akció clubcard

A sörök, illetve tömény szeszesitalok kedvelőinek szívébe pedig többek között kézműves sörválogatással, Staropramen ajándékcsomaggal, díszdobozos Zwack Unicummal, illetve Vilmossal vagy ajándék poharakat is tartalmazó Ballantine’s Finest Whiskey-vel lophatjuk be magunkat, melyekhez a Clubcard-tagok az eredeti árhoz képest jelentősen olcsóbban juthatnak hozzá.

Lead fotó: Pexels /JESHOOTS.com/

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.