Vedd fel ezt lefekvés előtt, és soha többet nem fogsz horkolni: ha ezt viseled éjszakánként, búcsút inthetsz az idegtépő problémának

Te vagy esetleg a párod gyakran horkol éjszakánként? Nos, van egy titkos csodafegyver, amit bevethettek a probléma megszüntetése érdekében, és a szakemberek szerint jól működik. Mindössze egy dologra lesz hozzá szükséged.

A nyugodt éjszakai alvás titkos fegyvere

A kíméletlen horkolás egy rendkívül gyakori hangjelenség, mely a felső légutak alvás alatt kialakuló szűkületét jelzi: az idegtépő hangot a felső légutak lágy szöveteinek rezgése hozza létre, és több probléma is kiválthatja ezt a „tünetet”. A horkolás oka lehet például a garat vagy az orrüreg szűkülete, melyek kialakulhatnak túlsúly, duzzadt nyálkahártya, laza szájpad, orr-polip, orrsövény-ferdülés vagy épp allergia miatt is. Az ezzel járó hang azonban iszonyú és elviselhetetlen tud lenni, főleg akkor, ha nem mi adjuk ki, hanem a mellettünk fekvő illető. Szerencsére azonban vannak trükkök, amelyek beválnak, és amikkel tehetünk a nyugodt, pihentető, és legfőképp csendes éjszakai alvásért. Galériánkban eláruljuk, mit is kell ehhez tenned pontosan!

A horkolás megszüntetése érdekében csupán egy pár zoknira lesz szükséged, amit felkapsz lefekvés előtt - az azonban nem mindegy, hogy milyen is az a zokni.
Kattints a további képekért!

Az alvás és az egészség kapcsolata rendkívül bonyolult, egy új tanulmány viszont rávilágított arra, hogy alvási mintázatunk bizony nagyobb hatással lehet általános jólétünkre, mint azt valaha is gondoltuk volna.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Rengeteg lájkot és hozzászólást tudnak generálni azok a képek, amiken Krausz Gábor Mikes Annával szerepel. Itt viszont változott a helyzet egy másik különleges személy miatt.
Sztárok
Vicces lenne éppen a királyi család egyik tagját látni a Bridgertonban, nemde? Nos, úgy tűnik, ez nem is lehetetlen!
Sztárok
Egy szempillantás alatt csavarta el a férfiak fejét Brooklyn Decker a Kellékfeleség azon jelenetében, mikor apró bikiniben sétál ki a hullámzó tengerből. A gyönyörű színésznő az utóbbi időben kissé...