Lifestyle

Heti horoszkóp: A Bikának több rugalmasságra lenne szüksége - 2021.08.16. - 2021.08.22.

A Mérleg úgy érezheti, hogy minden lemaradást most kell behoznia. Heti horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Életednek egy fontos szakaszát kell most lezárnod ahhoz, hogy új célokat tűzhess ki magad elé. A búcsút, elszakadást azonban most nem fájdalom kíséri, hanem megkönnyebbülés és elégedettség. Ha rögös is volt az út idáig, ne emészd magad miatta, most már csak előre tekints, a jövőbeli céljaidra.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Legyél rugalmas és ne ragaszkodj az előre kialakított véleményedhez a héten. Nagyot léphetsz előre a hivatásodban, feltéve, ha nyitott vagy minden újdonságra. Ha nagyobb változást terveztél az otthonodban, vagy utazni készülsz, akkor néhány előre nem látott esemény boríthatja fel az elképzeléseidet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

A héten alaposan gondold át a jövődre vonatkozó terveidet, mert szinte ösztönösen ráérzel azokra a lehetőségekre, amelyekkel tovább gyarapíthatod tudásodat vagy kamatoztathatod a képességeidet a hivatásodban. Vigyázz a pénzedre, mert a héten nagy lesz a csábítás, hogy valami olyasmire adj ki, amire nincs is igazán szükséged.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

VI.22. - VII.22

Rák

A hét első napjai rendkívül kedvezően alakulnak számodra. Csupán arra kell figyelned, hogy a problémáid megoldásánál lépésről-lépésre haladj és semmit se kapkodj el. Valamilyen merész kísérleted balul sülhet el, úgyhogy nem árt, ha elővigyázatossabban fogsz bele terveid megvalósításába. Érzelmi életed kiegyensúlyozottan alakul a héten.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A héten sokkal szebbnek látod a világot, mint az elmúlt időszakban. Állandó partnereddel végre sikerül egyezségre jutnod és abban reménykedsz, hogy a kapcsolatotok ezzel végérvényesen stabilizálódik. A kedvező bolygóállás nemcsak a hangulatodat javítja, hanem a munkakedvedet is megsokszorozza, tele vagy ötletekkel.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Szűz

A héten sok jó tanácsot kaphatsz, mindenkit türelmesen végihallgatsz, de szerencsére nem sietsz megfogadni a tanácsokat. Ez bölcs megoldás, de még ennél is bölcsebb lenne, ha a meggondoltság titoktartással párosulna. Ne csak a tanácsokkal bánj óvatosan, hanem magukkal a tanácsadókkal is, válogasd meg bizalmasaidat.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Mérleg

A héten úgy érzed, hogy több heti lemaradást kell behoznod, elszántan szorgoskodsz már a hét első napján. Rendet csinálsz, sőt rendszerezed a dolgokat, mert attól félsz, hogy elveszíted az uralmad a napi dolgok felett. Szerencsére nem tart ki sokáig a nagy buzgalmad, mindent félbehagysz, elveszted az érdeklődésedet. A hét második felében olyan események történhetnek, amelyek mindenért kárpótolnak.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Skorpió

Jó érzékkel találod meg a módját annak, hogyan lehetne minél kellemesebben és kötöttségek nélkül eltölteni az időt. Fütyülsz a hétköznapi gondokra és különös, ellenállhatatlan vonzalmat érzel olyan témák iránt, amelyek messze esnek a gyakorlati meggondolásoktól. Minden olyan téma megragadja a figyelmedet, amelyet meghökkentőnek vélsz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Számos nehézséggel kell a héten szembenézned. Igencsak feledékeny és szórakozott vagy mostanában. Most a művészi hajlamodat is kiélheted, rendkívül kellemes napok várnak rád. Határtalanul boldognak érezheted magad, mert végre a társaság középpontjában lehetsz. Csak arra vigyázz, nehogy félreértsék a viselkedésedet.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A héten nem vagy elég gyakorlatias, most kissé késve reagálhatsz a kihívásokra. Legszívesebben nem is foglalkoznál üzleti és munkahelyi témákkal. Akkor lennél boldog, ha valaki levenné rólad most ezeket a terheket és megkímélne a kényelmetlen feladatoktól. Most inkább szeretetre és gondoskodásra vágysz.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


Vízöntő

Folyton a visszavonulásra, pihenésre gondolsz, miközben állandóan intézkedned kell, megállás nélkül úton vagy, nem is beszélve a mindennapi teendőkről és a munkád során felmerülő kötelességeidről. Érzelmileg most kissé merev vagy, holott, ha egy kicsit megnyílnál, őszintébb lennél a pároddal, kellemesen csalódhatnál benne.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Nagyon nem szereted, ha a környezeted örökös álmodozónak tekint és ezért szinte gyermekként kezelnek. Mindenáron be akarod bizonyítani, hogy igenis komolyan lehet venni az elképzeléseidet, amelyek előbb-utóbb megvalósíthatóak lesznek. Ez a bátor kiállás sokak szemében nagyon rokoszenves lehet, ennek ellenére nem biztos, hogy mindenkit meg tudsz győzni az igazadról.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Balogh Levente arról is lerántotta a leplet, milyen autók állnak nála otthon a garázsban. Nem szereti látványosan szórni a pénzt, ráadásul a lányai sem akarnak visszaélni hírnevével.
Sztárok
A Szex és New York sorozat sokunk nagy kedvence, ha viszont meghallod Sarah Jessica Parker döbbenetes elmélet, teljesen más szemmel nézed majd ezentúl az epizódokat.
Lifestyle
Ha régi házat veszel, amit szeretnél felújítani, akkor olykor számíthatsz néhány meglepetésre. A pár persze már azon gondolkozik, hogy mit kezdjenek vele.