Lifestyle

Kellemetlen szagok jönnek a mosogatógépedből? Ha ezeket betartod, búcsút mondhatsz nekik

A mosogatógép a háztartások egyik nagy megmentője, előfordul azonban, hogy megfelelő odafigyelés hiányában kellemetlen szagok áradnak belőle. Így előzd meg a problémát.

Az egyik legnépszerűbb háztartási eszköz

A mostanra alapfelszerelésnek számító mosógép mellett a mosogatógép az a háztartási eszköz, amelyet manapság egyre kevesebben tudnak nélkülözni az otthonukban.

Sokakban a mai napig él az a tévhit, hogy a mosogatógéppel csak még tovább növeljük ökológiai lábnyomunkat, pedig ez nincs feltétlenül így - ha okosan használjuk, a mosogatógép használatával még vizet is spórolhatunk, szemben a folyóvízzel történő mosogatással.

A mosogatógép az egyik legnépszerűbb háztartási eszköz

Persze nagyszerű dolog, hogy a gép elvégzi helyettünk a piszkos munkát, azonban érdemes belegondolni, hogy a rengeteg piszkos edény mennyi szennyeződést, illetve kórokozót hagyhat maga után - nem csoda, ha olykor a mosogatógépből meglehetősen kellemetlen szagok áradnak. Hogy elejét vegyük a nem túl higiénikus állapotnak, érdemes néhány szabályt betartani.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: gettyimages.com

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Utazás
Sokak számára a nyári szabadság utazásról, feltöltődésről szól. Egy friss kutatás felmérte, hogyan készülünk mi magyarok a nyaralásra, mennyire vagyunk elővigyázatosak és milyen stratégiákkal...
Lifestyle
Igazi kánikulai meleg van, de a kemény viharok sok helyen meg fogják cibálni a forróság bajszát. A gond csak, hogy jégesőre is számítani kell.
Lifestyle
A Netflix jelenlegi filmje végre IMDb-n sem kapott éles lepontozást a közönségtől, szóval tényleg megéri majd bepróbálni.