Lifestyle

Hálás lesz érte a hajad: Újra fényesek és gyönyörűek lesznek a tincseid, ha így tisztítod meg a hajsütődet

A hajsütővas tisztítása kevésbé szórakoztató, de sajnos időnként szükséges feladat.

Így tisztítsd helyesen!

A hajlakkok, hővédők, hajbalzsamok, volumennövelő spray-k, és a különféle olajak gyakran felragadnak a készülék forró felületére, legyen az titániumvas, kerámia vagy turmalin. Idővel ez csökkentheti a hajformázó hatékonyságát, és a tincseidet is extrán piszkossá teheti a használat után. A különböző hajformázó eszközök rendkívül érzékenyek, így nem mindegy, hogy hogyan tisztítod meg őket. Kattints a galériára és mutatjuk a hajsütővas helyes tisztítását 3 egyszerű lépésben!

Első lépésben töröld át a hajgöndörítőt egy nedves ruhával, a sima víz ugyanis eltávolítja a filmréteget és más lerakódásokat is. Mivel a készülék elektromos, soha ne merítsd vízbe, és mindig csak akkor tisztítsd meg, amikor kihúzva van a konnektorból.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás: Lifehacker

A rozmaringolaj hajnövekedést serkentő tulajdonságát már régóta felfedezték, a kérdés azonban továbbra is fennáll: valóban működik?

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.
Lifestyle
Ha kíváncsi vagy arra, hogy melyik tejtermék kínál jobb tápértéket, akkor olvass tovább.
Lifestyle
Hogyan mondd ki a macskádnak, hogy „szeretlek” az ő nyelvén? Nyugi, nem kell túletetned jutalomfalatokkal.