Ha ezt látod a kocsidon azonnal fordulj a rendőrséghez

Elképesztő módszereket eszelnek ki a rablók, hogy eltulajdonítsák értékeinket és az alábbi trükkjükbe te is bármikor belefuthatsz.

Egyre biztonságosabbak az autók, de ez nem jelenti, hogy fellélegezhetünk

Az elmúlt pár évben tapasztalt látványos csökkenés után úgy tűnik, az autólopások száma ismét növekedésnek indult. Persze aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba és időben reagáljunk. Az alábbi módszert előszeretettel vetik be a bűnözők vagy az autónk vagy az abban hagyott értékeink megszerzésére, ám ha ezt látod, inkább fordulj rögtön a hatóságokhoz, ne kezdj saját mentőakcióba. Részletek a galériában!

Késő este van. Leparkolod az autódat a szupermarket területén, bezárod és bevásárolsz. Amikor visszatérsz, azt látod, hogy valaki egy inget tekert az egyik ablaktörlőd köré. Semmi esetre se állj meg, hogy levedd a ruhadarabot a szélvédőről, ha ez valóban megtörténik veled. Ehelyett a lehető leggyorsabban szállj be az autóba, és hajts el. Keress egy jól megvilágított helyet, lehetőleg más emberekkel, és csak ezután állj meg, hogy kidobd az inget. Érdemes lehet betelefonálnod a rendőrségre, hogy megfigyelhessék a parkolót.
Kattints a további képekért!

Új nevet kapott a nem éppen monogám párkapcsolat leggyakoribb típusa.

Leadfotó: 123RF

VIA

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
A modern technikának köszönhetően ma már elegendő egy gombnyomás, és máris a kívánt hőmérsékletűre varázsolhatjuk a szobánkat. De miért kellene elfeledkeznünk a légkondicionálás ősi, természetes...
Home&Design
Egy tiszta és kellemes környezet nagyban hozzájárulhat a nyugodt alváshoz és a jó közérzethez.
Lifestyle
Az illóolajok alkalmazása mára a mindennapok részévé vált, hiszen számos előnyük van a háztartási tisztítástól kezdve az aromaterápián át a bőrápolásig.