Lifestyle

Soha többé nem lesz penészes a fuga, ha így csinálod: erre a két dologra lesz szükséged, hogy újra hófehérré varázsold!

A beszürkült, esetenként fekete, nyálkás, penészes fuga a fürdőszoba csempelapjai között mindenki rémálma, de szerencsére van egy egyszerű, filléres módszer, amivel újra ragyogni fog!

Filléres praktika a tiszta fugákért

A különböző házimunkákat kevés nő szereti elvégezni, de egy biztos: muszáj megcsinálni azokat, különben legyen bármilyen szép is az otthonunk dekoráció vagy épp építészet szempontjából, sosem fog igazán gyönyörűnek tűnni, ha halomban állnak a mosogatnivalók, a vasalásra vagy épp mosásra váró ruhák, esetleg nem tiszta a padló vagy épp a vécékagyló. Vannak azonban bizonyos helyek, melyek kiemelt fontosságúak a takarítás szempontjából, ugyanis rossz állapotuk igencsak le tudja rontani a tiszta otthon összképét. Ezek nagytakarítását általában mindenki halogatja, hiszen rengeteg vele a teendő: ilyen helyiség például a fürdőszoba, ahol rendszerint alaposan át kell súrolni a zuhanyzót, a mosdókagylót, a vécét és még a csempéket is, a vízkőoldásról már nem is beszélve. A csempe az, amit sokan elhanyagolnak és elfelejtenek megtisztítani, pedig a fekete vagy sárga, nyálkás és penészes fuga igencsak visszataszító látványt nyújt. Szerencsére a fogkefével és az ecettel történő súroláson kívül létezik még más hatásos és filléres praktika is, hogy újra hófehérré varázsoljuk a fürdőszobában a csempék közt a fugát: csupán két dologra lesz hozzá szükséged, galériánkat átlapozva pedig már is olvashatod a részleteket!

Mind tudjuk, hogy ha a fürdőszobában egyszer megjelenik a penész, attól csak igen nehezen tudunk megszabadulni, főleg, ha a csempék közé, a fugára is átterjed az undorító jelenség. Ilyenkor általában mindenki rohan a boltba, hogy beszerezze a legerősebb és legdrágább vegyszert, aztán mehet a súrolás. Nos, a következő filléres házi praktika is rendkívül hatásos, és a legjobb, hogy csak két dolog kell hozzá.
Kattints a további képekért!

Íme egy pofonegyszerű, olcsó és gyors trükk, hogy a sütő üvege újra makulátlanul ragyogjon épp úgy, mint új korában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vádat emeltek Donald Trump volt amerikai elnök ellen, amiért minősített iratokat tárolt otthonában. Ezt maga a politikus jelentette be csütörtökön. A volt elnök közlését megerősítette ügyvédje, Alina...
Fashion&Beauty
Nem véletlenül imádjuk kislányként a különféle játékbabákat, hiszen elképesztően gyönyörűek. Éppen ezért nem meglepő, hogy több sminktrend ihletéül szolgáltak már, legújabban a "babaszempillák"...
Sztárok