Nem csak szurkolóknak: Megjelent a Fradi mesekönyv

A könyv megjelenése mellett egy izgalmas családi pályázatot is kihirdettek; olyan felemelő és kedves focitörténeteket várnak, amelyek ezt a megismételhetetlen családi köteléket mutatják be

Megjelent a Fradista leszek! mesekönyv

A szeptember 23-án, pénteken megjelent 72 oldalas Fradista leszek! című mesekönyv egy kisgyermek tapasztalatain keresztül vezeti be az olvasókat a labdarúgás és a Fradi világába. A mese főhőse egy Gergő nevű kisfiú, aki nagypapájának köszönhetően szereti meg a futballt és a csapatot. A könyv ötletgazdája, a Ferencvárosi Torna Club és támogatója a Provident Pénzügyi Zrt. szerették volna bemutatni a mesén keresztül, hogy milyen fontos a gyerekek bevonása a sport szeretetébe és a szurkolói közösségbe. Szerzői Czégány Pál és Volly György, az illusztrációkat Petényi Tibor Z. készítette.

Fradista leszek mesekönyv bemutatója

Hasonló történeteket keresnek

A meséhez hasonlóan a nagyszülő-unoka köteléket helyzeti középpontba az a családi pályázat is, amelyet a könyv megjelenésével egy időben hirdettek ki. A „Hogyan lettem Fradista” Neked mi a történeted? pályázatra olyan felemelő és kedves focitörténeteket várnak, amelyek ezt a megismételhetetlen családi köteléket mutatják be. A legmegkapóbb történetek beküldőit értékes nyeremények várják, a fődíjat elnyerő család négy tagja pedig egy fantasztikus utazáson kísérheti el a Ferencváros férfi labdarúgó csapatát a törökországi Trabzonban rendezett Európa Liga-mérkőzésre 2022. november 3-án.

A történet mellé várják a nagyszülő és az unoka közös fotóját is, amely felidézi ezt a szép emléket. A pályázatokat egy háromfős zsűri bírálja el, melynek tagjai Kubatov Gábor az FTC elnöke, Szirmák Botond, a Provident vezérigazgatója és Molnár Mátyás sportriporter. A részletes pályázati kiírás a vállalat honlapján olvasható.

A digitális világ egy kétélű fegyver, éppúgy használhatjuk képességek felismerésére vagy fejlesztésére, mint ahogy a rabjaivá is válhatunk. Hol a határ, és mire figyeljünk, hogy ne tévedjünk el, mint a dzsungelben? Hogyan védjük meg gyermekeinket a valós veszélyektől? Ezekre ad választ a pszichológus szakértő.

Leadfotó: 123rf.com, Fotó: Femcafe

Oldalak

Lifestyle
A Mérlegnek meg kell válnia valakitől, aki egykor fontos volt neki. Napi horoszkóp!
Sztárok
Volt kitől örökölnie a szépségét: Nicole Kidman megszólalásig hasonlít gyönyörű édesanyjára.
Sztárok
Peg Entwistle képtelen volt feldolgozni, hogy sosem sikerült befutnia filmsztárként, ezért tragikusan fiatalon, mindössze 24 esztendősen végzetes lépésre szánta el magát...