Lifestyle

Napi horoszkóp: A Halak életében váratlanul feltűnhet egy régi barát. - 2022.09.24.

A Kos végre megoldhat egy régóta húzódó, kényes problémát. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ma végre megoldhatod egy olyan problémádat, amit már jó ideje hurcolsz magaddal. Végre pontot tehetsz az ügy végére. Éppen itt volt már az ideje, mert rengeteg idődet és energiádat elszívta. Most végre megkönnyebbülhetsz!


IV.21. - V.20.

Bika

Ma rendkívül magabiztosnak érzed magad, így bármit is tervezel, bátran vágj bele! A magánéletedre is pozitív hatással van, szinte mindenkinek a kedvében jársz, kényezteted szeretteidet. Nem is marad más hátra, mint hogy élvezd a mai nap minden egyes percét.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma nem kell nagy erőfeszítést tenned, hogy a kisebb céljaidban sikerélményed legyen, ezért bátran fuss neki minden feladatnak, kihívásnak. Az eredmények majd téged igazolnak: remek időzítéssel és kitartással bármit elérhetsz.


VI.22. - VII.22

Rák

Próbálj meg nem a múlt eseményein rágódni, hanem a jövődet tervezni. Mindig fél lábbal a múltban vagy, a sérelmeidet dédelgeted, így nem leszel képes előrelépni. Ne hagyd, hogy a múlt visszahúzzon, inkább indulj el egy új úton a szebb jövő felé!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ne keseredj el, ha még nincs programod az estére, még nem késtél le semmiről! Nyomasztólag hathat rád, hogy a környezetedben mindenki tudja, mit fog csinálni, és folyamatosan megtalálnak az élménybeszámolókkal. Hidd el, nem maradsz le semmiről, akkor sem, ha ma az otthonodban töltöd az estét!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Nagyon elszánt vagy az új kapcsolatodat illetően, pedig be kellene látnod, hogy nincs értelme olyan szekér után futni, amelyik nem vesz fel. Ráadásul, ha sokáig húzod ezt a dolgot, az önérzetednek sem fog jót tenni, és addig is megfosztod magad az ismerkedés lehetőségétől.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Most remekül mennek a dolgaid, de azért legyél óvatos, ne bízd el magad túl korán! Ne felejtsd el, a sors kereke forgandó, nem tudhatod, hogy a következő pillanat mit tartogat számodra. Mielőtt túlzásokba esnél, gondolj arra, jöhetnek nehezebb napok is!

X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyiben reggel ügyesen tervezed meg a teendőidet, akkor még nagyon sok időd marad a kikapcsolódásra. A környezetedtől is nyugodtan elvárhatod, hogy vegyék ki a részüket a feladatokból. A szerelemben kellemes pillanatok várnak az este folyamán!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Szép ígéretekkel és reményekkel teli időszak előtt állsz. Csak rajtad múlik, hogy ezekből mennyit valósítasz meg. A lehetőségeket nemcsak észrevenni kell, hanem meg is kell ragadni őket a megfelelő pillanatban, mint például a mai napon!


XII.22. - I.20.

Bak

Realista és gyakorlatias vagy, mindig két lábbal állsz a földön. Ma ennek ellenére álmodozáson kaphatod magad. Olyan illúziókat kergethetsz, aminek semmi köze a valóságodhoz. Emiatt olyan áldozatokat is meghozhatsz, amelyet talán később megbánhatsz.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Túlságosan rámenős és akaratos lehetsz, most mindent képes vagy megmozgatni a céljaid érdekében. Ez rendjén is van, hisz a jegyedben járó Szaturnusz segítségével mindent elérhetsz. Csak közben ügyelj arra, nehogy valakin átgázolj a nagy törtetésedben!


II.21. - III.20.

Halak

Régi barát tűnhet fel ma váratlanul az életedben. A találkozás hatására teljesen más szemmel tekintesz rá, mint ahogy az emlékeidben élt. Nem is érted miért hitted őt igaz barátnak. Ez kissé megvisel téged, hisz egykor életed fontos része volt.


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az internetes bűnözők meg tudják lovagolni a különböző csaláshullámokat, hogy be tudjanak húzni a csőbe. Még egy OTP-s bankleállásnál is fokozottan oda kell figyelnünk.
Lifestyle
A Fővárosi Állat- és Növénykert április 19. és 21. között rendezi meg a Föld Fesztivált, amelyen látványetetésekkel, állatbemutatókkal, állattréningekkel és kézművesprogramokkal várják a látogatókat...
Utazás
Három autó, egy gyalogos: meg tudod határozni az áthaladás pontos sorrendjét?