Lifestyle

Fortuna elfordulhat tőled: 5 dolog, amivel teljesen elvágod a szerencsédet

Ezekkel nem érdemes játszani, hiszen a hiedelmek szerint brutális balszerencsét vonzhatsz be magadnak.

Babona

Te is rendszeresen keresztbe fonod az ujjaidat, ha egy kis plusz szerencsére van szükséged? Ha a pénteki nap éppen 13-ára esik, inkább lemondod a rizikós programokat, ha pedig valami jót mondasz, gyorsan háromszor lekopogod, nehogy ne váljon valóra? Akár hiszünk a babonákban, akár nem, ezek a dolgok szinte már belénk nevelődtek. Vannak azonban ennél sokkal érdekesebb, már-már furcsának tartott hiedelmek, amikre a legtöbben csak kapkodják a fejüket, ám az igaz hívők szerint akár egy életre is elvághatod velük a szerencsédet. Részletek a galériában!

13-an vacsoráznátok? Inkább hívjatok még valakit. Az utolsó vacsora miatt is él a hiedelem, miszerint 13 ember egy asztalnál hatalmas balszerencsét, sőt az asztalnál ülök közül valaki számára közeli halált is jelenhet.
Kattints a további képekért!

A túlterhelt háromgyerekes anyuka a legjobbkor kapta meg a tökéletes nevelési tanácsot az édesanyjától, amit az internet népével is megosztott.

Leadfotó: 123rf.com

VIA

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Azt már tudjuk, hogy G.w.M gyermekei számára is szeretné átadni a roma kultúrát, mivel otthon is előtérbe helyezik ezeket.
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.