Lifestyle

Ezeket a trükköket vesd be, ha úgy érzed unalmassá vált a párkapcsolatod!

Az unalom érzése egy párkapcsolatban számos okból előfordulhat. A pszichológus szerint okozhatja egy korábbi kapcsolati trauma, vagy az abban való túlhajszoltság, de közrejátszhat az is, ha azt tanították, hogy egy kapcsolatban az unalom normális.

Hogyan turbózd fel a párkapcsolatodat?

Persze, nem könnyű, a rohanós hétköznapokban megőrizni az intimitást és az izgalmat, és az is fárasztó lehet, ha azt érzed, hogy egyedül csak te fektetsz energiát a kapcsolatotokba és a párodat semmi nem érdekli. Kattints a galériára és mutatjuk azokat a szokásokat, amelyek felelősek a tartós, boldog párkapcsolat unalmassá válásáért, és mutatunk pár tippet is, amelyekkel felturbózhatjátok a szerelmeteket!

1. A megszokások rabjai Ugyanazon rutin követése egy idő után unalmassá válhat. A pszichológus szerint a párkapcsolatod elavulásának egyik árulkodó jele az, ha meg tudod jósolni, hogy a párod mit fog mondani vagy csinálni, mielőtt azt megtenné. Tehát próbáljatok változtatni a régi szokásokon, menjetek új étterembe, kávézóba, csináljatok új közös programokat, és szerezzetek új élményeket! Egy jó mozi, színház, bowlingozás, szabadulószoba, főzőtanfolyam, szaunaszeánsz vagy kirándulás, esetleg egy közös sporttevékenység is jó randiprogram lehet.
Kattints a további képekért!

Lead kép: 123rf, forrás. YourTango, Hack Spirit

Hogyan segíthet egy kis ketchup meghatározni a párkapcsolatod minőségét? Újabb őrült TikTok trend terjed, amivel a párok egymást tesztelhetik.

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.