Lifestyle

Ezzel a technikával diéta és edzés nélkül is megduplázhatod a fogyást

Egy elképesztően egyszerű trükköt mutatunk, amihez se különleges edzés, se embertelen étrend nem szükséges, sőt, pénzbe sem kerül. Hihetetlennek hangzik? Akkor olvass tovább!

A diéták korát éljük

Valljuk be, hogy számtalan fogyókúrás módszer, újabbnál újabb diéták, csodaszerek és szuperételek jönnek velünk szembe nap, mint nap. Rengeteg az alternatíva, így sokszor fogalmunk sincs, hogy melyik lenne a biztos fogyást eredményező helyes választás. Ne aggódj, most nem egy újabb szenvedős és kilátástalan verziót hoztunk, hiszen ennél a trükknél sem kötelező testmozgásra, sem jelentősebb étrendváltásra nincs szükség – ugyanakkor meg kell említenünk, hogy a kiegyensúlyozott életnek mind a mozgás, mind az egészséges étkezés alapja, így ezek nélkül nem érdemes csodát várni. Viszont, ha rendszeresen sportolsz, az étrended is rendben van, mégsem mozdul a mérleg, akkor számodra valós változást hozhat az alábbi technika. Részletek a galériában!

Egy tanulmány megállapította, hogy azok, akik lassabban esznek, kétszer annyi súlyt tudnak veszteni. Minden egyes falat étel 30 másodpercig tartó egyszerű rágása azt eredményezte, hogy a vizsgálatban résztvevők 5 kilót veszítettek súlyukból hat hónap alatt. Ezzel szemben egy kontrollcsoport, aki normál sebességgel evett, körülbelül 4 kilót hízott.
Kattints a további képekért!

Téged is utolért az év eleji motiváció az egészségesebb étkezésre, de nem tudod, milyen ételek után nyúlj? Máris mutatjuk, hogy a dietetikusok mik mellett voksolnak.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Nem akarjuk elhinni, de tényleg meg fog történni! Ezek a sztárok idén hajtanak el a hetvenes tábla mellett és az a legdurvább, hogy a legtöbbjükön nem is látszik!
Lifestyle
Csak egy káposztát akart a nő az ebédhez, de "belsőségek" is akadtak benne bőven.
Fashion&Beauty
Ha lépést tartasz az éppen aktuális körömtrendekkel, valószínűleg te is láttad Hailey Bieber „cukormázas fánk” körmeit. Miután felrobbantotta az internetet, most új szárnyra kapott a visszafogott...