Átverés, hogy ettől a tevékenységtől lefogyhatsz - Aki elhiszi, később nagyot fog csalódni

Sokan élnek abban a tévhitben, hogy ha gyakran csinálnak egy bizonyos tevékenységet, akkor lefogynak. Szakértőnk, Czanik Balázs capoeira aerobik edző és életmód tanácsadó most tiszta vizet önt a pohárba - és ajánl egy remek alternatívát is!

Ez fogyaszt, ez pedig nem

Megjelent Czanik Balázs első könyve!

Szeretnél egészségesen étkezni és rendszeresen sportolni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Czanik Balázs első könyve, a B-fit - Minden, ami mozgás hasznos tanácsokkal, gyakorlatokkal segít elérni a céljaidat. Részletekért kattints ide!

Átverés, hogy a szaunázástól le lehet fogyni. Ennek a tevékenységnek a közhiedelemmel ellentétben semmi köze a zsírégetéshez. Az átmeneti súlycsökkenés a folyadékvesztés következménye, melyet rövid időn belül pótolni kell. A magas hő ugyan hozzájárul a zsírsejtek mobilizációjához, de közvetlenül szaunázás után elképzelhetetlen a szükséges aerob terhelés.

Az úgynevezett izzasztóövek – aerob gyakorlatok során alkalmazva – azonban remekül használhatóak zsírégetés folyamatában. Ezeken a területeken ugyanis emelkedik a hőmérséklet, így a zsírok könnyebben mobilizálódnak, illetve lépnek be az energiaszolgáltató folyamatokba.

Lapozz a folytatásért: ez a 3 dolog narancsbőrt okozhat, és ennyiszer egyél egy nap, ha tartós fogyásra vágysz!

Fotó: debrecenplus.hu

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!