Fizetésemelést érdemelnél? Tedd fel magadnak ezt az 5 kérdést és megtudod

Szeretnél több juttatást a munkádért cserébe, de nem vagy benne biztos, mire alapozhatod a kérésed? Ha az alábbi 5 állítás többsége igaz rád, érdemes a főnöködhöz fordulnod, mert megérdemled a fizetésemelést.

Kritériumok

Rebecca Siciliano, az amerikai Tiger Recruitment munkaerő közvetítő ügynökség igazgatója szerint a tavalyi év inkább az álláskeresőknek okozott több nehézséget, mintsem a munkáltatóknak. Elmondása alapján a munkaerőpiac kiegyenlítődött, tehát egyre kevesebb az üres álláshely, míg egyre több a minőségi jelölt - persze ez szektoronként és országonként eltérhet. Általánosságban viszont kijelenthető, hogy a munkáltatók egyre kevésbé engedhetik meg maguknak a bérek emelését, így ha valaki mégis fizetésemelésért folyamodna, érdemes betonbiztos tényekkel igazolnia az eredményeit, mielőtt közli a kívánt összeget. Tegyük fel hát magunknak a következő kérdéseket, hogy kiderítsük, megfelelünk-e az emelés fő kritériumainak. Részletek a galériában!

1. Vállaltunk-e többletfeladatokat? „Ha a legutóbbi fizetésemelésed óta többletfeladatokat vállaltál, vagy a munkaterhelésed jelentősen megnőtt, akkor jogosan kérhetsz fizetésemelést. Értelemszerűen, ha a munkáltatód többet követel meg tőled, akkor honorálnia kell az erőfeszítéseidet. Ásd elő a munkaköri leírásodat, és sorold fel, hogyan bővült vagy változott" – mondja Siciliano.
Kattints a további képekért!

Nem, ez nem egy hamarosan induló reality show története, a két híres Yankees játékos – Fritz Peterson és Mike Kekich - tényleg elcserélte az életét, beleértve a feleségüket, gyermekeiket, kutyáikat és a házukat is.

Leadfotó: 123rf.com, Forrás

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Az összeköltözés egy párkapcsolat jelentős mérföldköve, amely számos változást és kihívást hozhat magával.
Fashion&Beauty
Ahogy beköszöntenek a forró nyári napok, minden nő számára elsődleges szemponttá válik az izzadás minimalizálása. Ilyenkor a feltűzött frizurák válnak a legnépszerűbbé.