Lifestyle

Zseniális megoldás! Pillanatok alatt megszabadulsz a kellemetlen szagoktól a mosdóban, ha ezt az egy dolgot megteszed

Mindannyiunknak bosszúságot okoz, amikor a mellékhelyiségből kellemetlen szag árad, egy meglepő, ám praktikus trükkel azonban néhány pillanat alatt orvosolható a probléma – és még csak légfrissítő sem kell hozzá!

Nincs több kellemetlen szag

A mellékhelyiség tisztántartása talán a legfontosabb, ha a háztartásról van szó, hiszen a legtöbb baktérium a toaletten található. A másik problémánkat ugyanakkor a mellékhelyiségben a kellemetlen szagok okozzák, melyeket általában illatosítókkal és légfrissítőkkel próbálunk megszüntetni – azonban létezik egy ennél praktikusabb, olcsóbb és hosszantartóbb megoldás is ezek kiküszöbölésére, amit mindenképpen érdemes kipróbálni. Részletek a galériában!

A hosszantartó szagtalanítás kulcsa nem más, mint a toalettpapír. Bár számos szabály van arra, hogy hogyan helyezzük fel a tartójára és tépjük le a papírt, ebben az esetben ezek most nem lényegesek.
Kattints a további képekért!

Az eddig jól beváltnak és viszonylag kényelmesnek mondható gyakorlat most megdőlni látszik, az is kiderült, hogy mi ennek az oka.

Leadfotó: 123rf
Forrás: hellaproperty.com

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Fashion&Beauty
Ha kosztümszettekről van szó, Letíciánál inspirálóbb előkelőséget aligha találhatnánk, ám a spanyol királyné legutóbbi választása kivételesen nem a stílus, hanem a színárnyalat miatt volt...
Utazás
Lassan véget ér az elmúlt napok nyirkosabb, hűvösebb időjárása: a hétvégén intenzív felmelegedés veszi kezdetét.
Fashion&Beauty
A zöld tea egy igen közkedvelt ital, melynek közismerten egészséges a fogyasztása. De gondoltad volna, hogy hajaddal is csodákat művel?