Lifestyle

20 évnyi házasság után jött rá a férfi, kikkel osztotta meg titokban az ágyát a felesége: azonnal a válás mellett döntött

Most következő történetünk hőse még a középiskolában habarodott bele későbbi feleségébe. Igazi tiniszerelem volt az övék, mely aztán az egyetemi esztendők alatt is folytatódott. Csakhogy abban az időszakban, amikor románcuk - a tanulmányaik miatt - távkapcsolattá alakult, a nő csúnyát átverte leendő férjét.

Azt hitte, felesége a hűség megtestesült szobra

A Mirror cikke szerint a férfi csak húsz évnyi házasság után ébredt rá arra, hogy a nő, akit világéletében szeretett, valójában nem a hűség megtestesült szobra. Minderre ráadásul egy ártatlannak indult baráti csevej közben került sor. A házaspár ugyanis összefutott a nő egy régi egyetemi ismerősével, és hamar elkezdtek szörfözni a nosztalgia hullámain. Az egykori cimbora tréfásan megjegyezte a férjnek, hogy esküvőjük előtt a felesége vadabb életet élt, mint az átlagos fiatal lányok. A férfi eleinte úgy tett, mintha pontosan tudná, hogy a másik pasas miről beszél, és arra kérte, folytassa különös elbeszélését. A felesége azonban ezen a kínos ponton véget is vetett a bájcsevejnek, mely aztán otthon, a családi fészek meghitt melegében folytatódott. A nő végül nem tehetett mást: mindent bevallott. Lapozz a folytatásért!

A feleség nem rejtette véka alá: egyetemista korában - amikor majdani férjével párkapcsolatban élt - nagyon népszerű volt a hímnemű évfolyamtársai körében.
Kattints a további képekért!

Hősnőnk mindig is odaadó feleség és gondoskodó édesanya volt, s szemernyi kételye sem volt afelől, hogy férjével tökéletes a kapcsolatuk. Egy ponton túl azonban minden megváltozott.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A Halak belemegy egy titkos viszonyba. Hétvégi szerelmi horoszkóp!
Sztárok
Sokan nem tudják, de Eminemnek van egy gyönyörű lánya, akivel nagyon jó kapcsolatot ápol. A rapper készülhet is az esküvőre.
Sztárok
Bár a brit királyi család életét számos szigorú szabály és kötelezettség terheli, olykor azért mégis bepillantást nyerhetünk életük apró részleteibe, például, hogy mely fogásokat kedvelik a leginkább...