Lifestyle

Hajmeresztő, milyen levelet kapott a szomszédjától a nő: azonnal elöntötte a harag, amikor elolvasta a pimasz sorokat

Az Ausztráliában élő édesanya sosem hitte volna, hogy ilyesmi megtörténhet vele.

Jószomszédi iszony

Ha az embernek szomszédja van, sosem tudja, mire számítson: mindig előfordulhat, hogy a mellettünk lakóról kiderül, mégsem annyira szelíd és jóravaló egyéniség, mint amilyennek korábban mutatta magát. Hasonló tapasztalattal gazdagodott egy Ausztráliában élő édesanya is - idézi fel a Mirror cikke. Hősnőnket elöntötte a harag, amikor elolvasta azt a hajmeresztően pimasz levelet, amit a szomszédja címzett neki.

"Helló! Szeretném elmondani, hogy a lánya felébresztett engem tegnap éjjel. (...) A hangja nagyon magas és rettenetesen hangos. Nagyon sokszor hallom. Örülnék, ha este 9 után már csendben maradna, mert akkortájt szoktam lefeküdni" - állt az üzenetben.
Kattints a további képekért!

Most következő történetünk hőse még a középiskolában habarodott bele későbbi feleségébe. Igazi tiniszerelem volt az övék, mely aztán az egyetemi esztendők alatt is folytatódott. Csakhogy abban az időszakban, amikor románcuk - a tanulmányaik miatt - távkapcsolattá alakult, a nő csúnyát átverte leendő férjét.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Az intim területekről való gondoskodás elengedhetetlen része a megfelelő fehérnemű kiválasztása. Eddig talán nem is gondoltad volna, de bizony akad néhány típusú fehérnemű, melyek súlyos problémákhoz...
Lifestyle
Ha azt gondoltad, hogy a mosogatószivacs csak az edények megtisztításában, valamint a takarítás során lehet a segítségedre, akkor tévedtél.
Sztárok
Kulcsár Edina és férje Varga Márk, az az G.w.M már több, mint egy éve házasok és jelenleg második közös gyermeküket várják. Edinát cseppet sem viseli meg a terhessége, sőt amikor csak tehetik,...