Lifestyle

"Dickpic" jelenség férfiszemmel: elárulták a pasik, miért küldenek kéretlen fotókat a nemi szervükről

A legtöbb nő szimplán csak értetlenül áll a jelenség előtt, sokakat viszont egyenesen megbotránkoztatnak a kéretlen péniszfotók. Lássuk, a pasik mivel érvelnek.

Szexi volt valaha is a "dickpic"?

Életében legalább egyszer már minden nő találkozott a kellemetlen szituációval, amikor egy ismeretlen vagy épp nem ismeretlen férfi fotót küldött neki a péniszéről. Ettől persze a legtöbben nem dobunk egy hátast, sőt, lenyűgözve sem feltétlen leszünk, valószínűbb, hogy értetlenkedve állunk a helyzet előtt és azon morfondírozunk, hogy erre mégis mi szükség van... Elképzelhetetlennek tartjuk azt is, hogy valakinél ez tényleg beválik, és örül egy ilyen fotónak. A Men's Health újságírói most fogták magukat és utánajártak, mi az oka annak, hogy a pasik fotókat küldenek a nemi szervükről - ráadásul ezt a választ maguk a férfiak adták a kérdésükre. Részletek a galériában!

Távolság Manapság az ismerkedés inkább az online térben történik, mint a valóságban. Hogy intimebbé váljon a virtuális kapcsolat, néha elküldik ezeket a fotókat azt remélve, hogy bizalmasabbá válhat a kapcsolat.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Lifestyle
Az avokádó egyike azoknak az ételeknek, amelyek számtalan egészségügyi előnnyel kecsegtetnek, ennek ellenére a legtöbb figyelem általában ízére és tápláló tulajdonságaira irányul.
Lifestyle
Sokan isznak egy pohárral lefekvés előtt abból a bizonyos italból, amely egy friss kutatás szerint nemhogy elősegíti, de még hátráltatja is az elalvást.
Fashion&Beauty
Bár az öltözködés terén sokszor tapasztalhatunk váratlan fordulatokat, ezúttal a férfi divattrendek között tűnt fel egy egészen különös kiegészítő.