Hirdetés

A fél internetet megríkatta a férfi levele, amit gyermeke édesanyjáról írt

Amikor Tony Emms hazaért, menyasszonyát és kisfiát éppen szundikálás közben kapta el. A bájos látvány arra sarkallta, hogy megosszon a Facebookon egy történetet. Egy történetet arról, hogyan döbbent rá, mennyit dolgozik kedvese egy nap – még úgy is, hogy otthon van a közös gyerekükkel. A poszt már 28 ezer megosztásnál jár, és amilyen remek gondolatok vannak benne, lesz ez még több is.

Az anyák dicsérete

„Nem mindig adtam meg a menyasszonyomnak azt a tiszteletet, ami járna neki. Amikor hazaértem a munkából, mindig fáradt volt, pedig én voltam az, aki egész nap dolgozott, nem ő. Az utóbbi időben azonban elgondolkodtam, mit csinál ez a csodálatos nő addig, amíg én nem vagyok otthon? Biztosan csak ül a babával, egész nap tévézik és pihen, nem igaz? A válasz: nem. Amikor elmegyek dolgozni, ő is felkel és felkészíti magát arra a hektikus napra, ami vár rá. A baba sír, mert éhes, és bár a szerelmem is éhes, előbb a babát eteti meg, és nem a saját korgó gyomrára figyel. Aztán leül és játszik vele, kicseréli a kissé gusztustalan pelenkát, majd újra játszik vele addig, amíg a kicsi el nem alszik. Bár pihennie kellene, mégsem teszi, mert mosnia kell, elpakolni a játékokat, és elmosogatnia az edényeket, amik még előző napról maradtak ott. A gyerek közben felébred, és éhes, így az anyukája megeteti, noha ő se nem reggelizett, se nem ebédelt.

Ebéd után a kicsi ismét figyelmet követel magának, megint játszani kell vele. Ne feledjétek, anya még mindig nem ebédelt. Bár egy kis idővel ezelőtt összepakolta a gyerek játékait, az erre szánt percek kárba vesznek, mert a dolgok megint össze-vissza hevernek. Én közben hazajövök a munkából és ideges leszek, mert meglátom, hogy a játékokat nem tette el senki, és nekem kell rendet raknom. Dühösen arra gondolok, hogy anya nem csinált semmit egész nap, pedig az igazság az, hogy azt sem tudta, hol áll a feje, úgy kellett figyelnie arra, hogy a gyerek boldog és egészséges legyen. Ha van még olyan apuka, aki így érez, mint én, gondolja át jobban, mit csinál ő és mit csinál az édesanya. Tiszteld a gyermeked édesanyját! Ő egy olyan különleges személy, aki mindent feladott azért, hogy felnevelhesse a kis lurkót. Imádom a két alvó kisbabámat, mindketten megérdemlik a pihenést!”

Ha szerinted is példaértékű a férfi tette, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is a cikket!
Ezt is ajánljuk: Futótűzként terjed a férfi levele, amit ápolónőként dolgozó feleségéről írt

Fotó: dailymail.co.uk; Leadfotó: huffingtonpost.com

Szólj hozzá Te is!