Botrányos csalás uralja a Facebookot, ezen már tényleg mindenki kiakadt

Természetesen ennek sem szabad bedőlni, és ismét csak az adatainkra utaznak a csalók Facebookon. Valóban vigyázzunk ezekkel a hirdetésekkel!

Az interneten már szinte óvatosabbnak kell lennünk, mint az utcán

A bűnözők egyre jobban kezdik kihasználni az internetben rejlő potenciált. Ez nem meglepő, mert a többség már itt intézi el a dolgait, ha tudja, a csalók pedig ott jelennek meg, ahol lehetőségük van pénzt szerezni, vagyis konkrétabban lopni.

Legutóbb Szinetár Dóra futott bele abba, hogy valaki egy kamuprofilt hozott létre a nevével, hogy aztán ezt átverésekre, valamint pénzszerzésre használja. Itt tényleg csak annyi lehetőség van, hogy ezeket jelentjük, aztán meg kell várni, amíg a Facebook lép az ügyben, ami néha elég lassú.

Ne feledjük, hogy sose adjuk meg személyes, banki, vagy online fiók adatainkat senkinek, aki telefonon, e-mailben, SMS-ben vagy más módon kéri azokat. A bankok, a hatóságok és a megbízható szolgáltatók soha nem kérik ki ezeket, bármiről is legyen szó.

Most újabb vérlázító Facebook csalás terjed az interneten, de hogy mi ez, azt a galériánkban leleplezzük!

A Facebookon is nagyon vigyázni kell, hogy éppen mit dob fel nekünk a közösségi média üzenőfala, mivel nincsen kizárva, hogy csalók lapulnak egy-egy felhívás mögött.
Kattints a további képekért!

Sokaknak elegük van már a Metából, vagyis a Facebookból. Viszont nagy elhatározás kell, hogy végleg töröld magad.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Sztárok
Nicole Kidman időtlen szépségét évtizedek óta áhítattal csodálják rajongói, egy nemrégiben készült címlapfotó viszont igencsak nagy vitát indított útnak közöttük.
Sztárok
Azok a színészek, akik már egészen korán belecsöppennek a hollywoodi csillogás világába, gyakran egész életükön át hordozzák a fiatalkori hírnév okozta hatásokat. Ehhez hasonlóan indult a ma már...
Lifestyle
Kutatók szerint két olyan szuperélelmiszer is létezik, amely segíthet a demencia megelőzésében, csökkenti a korai halálozás kockázatát, sőt még a rákos megbetegedések kialakulása ellen is hatásos.