Lifestyle

Ezt már nem hagyhatta annyiban: felpofozta szívbéli barátnőjét a hölgy, amikor megtudta, kitől esett teherbe

Így ér véget egy pompás barátság.

Egy harmadik fél zúzta szét a barátságukat

Vannak barátságok, melyek tűnjenek akármennyire is csodásnak, egy idő után kiderül, hogy bizony törékenyebbek, mint azt a felek gondolták volna. Szívszorító érzés, amikor az ember hosszú idő után ébred rá, hogy azt a személyt, akit korábban közeli szövetségesének, cimborájának, partnerének hitt, egészen más fából faragták, mint azt gondolta. A már önmagában is kellemetlen helyzetet csak tetézi, ha a barátság megszakadásában egy harmadik félnek is kulcsszerep jut. Márpedig most következő történetünk két főszereplője azért hidegült el egymástól, mert az egyik hölgy teherbe esett egy olyan személytől, akit a másikhoz is szoros kötelék fűzött...

Egy floridai nő egy beszélgetős műsorban tálalt ki egykori barátnőjéről, akire azután orrolt meg, hogy kiderült, a hölgy várandós.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Ha van egy kis félsz benned a vonaton történő utazással kapcsolatban, ez az információ megnyugtathat.
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.