Lifestyle

Ezzel a diétával fogyott Rebel Wilson nem kevesebb, mint 36 kilót

A 43 éves komika eltökélte az életmódváltást, és céljától semmi sem tántoríthatta el.

A Mayr diétát hívta segítségül

Rebel Wilson a 2020-as évet az egészség évének nyilvánította és úgy döntött, hatalmas változásnak veti alá magát. A Tökéletes hang sztárja azóta nem kevesebb, mint 36 kilótól szabadult meg és egy sokkal egészségesebb életmódot folytat. Bár korábban többször is kiállt a teltkarcsú hölgyek mellett és saját bevallása szerint is több szerepet kapott, amíg ő volt a "vicces, duci nő", a gyerekvállalás mégis fogyásra késztette. Orvoshoz fordult, hogy lefagyasztassa a petesejtjeit, ám a szakember közölte vele, hogy amíg ilyen mértékű túlsúllyal rendelkezik, az eljárás sikeressége merőben csökkenhet. Ez adta meg a kezdő löketet Wilsonnak, hogy életmódváltásba kezdjen, majd 2022 novemberében béranya segítségével megszületett kislánya, Royce Lillian. A színésznő átváltozásának sikerét a Mayr diétának köszönheti, ennek részleteiről a galériára kattintva olvashatsz!

A Mayr diétát eredetileg Franz Xaver Mayr fejlesztett ki az 1920-as években, Ausztriában. Az étrend az emésztési rendszer egészségét tartja szem előtt és a tudatos étkezést. Ha követni szeretnéd, máris mondjuk, mire kell odafigyelned.
Kattints a további képekért!

Négy olyan gyakorlatot mutatunk neked, amik egy hónap alatt csökkentik a zsírmennyiséget a karodon és növelik az izomszázalékot.

Leadfotó: Getty Images / Gareth Cattermole/amfAR

Hello Magazine

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
A 120 ezer forintot meg nem haladó nyugellátásoknál méltányossági emelés kérhető - írja a Pénzcentrum. A lap felhívja a figyelmet: a KSH adatai alapján 2023 elején 423 ezer saját jogú nyugdíjasnak és...
Sztárok
Máté Krisztina és Bárdos András hosszú évekig dolgoztak a TV2 híradósaiként, emellett pedig számos más közismert tévés produkcióhoz is az arcukat adták. Végül mégis besokalltak, és úgy döntöttek,...
Lifestyle
Izgalmas szakmai bemutatók, szórakoztató, interaktív programok, szimulációs játékok és értékes nyeremények várják a családokat két áprilisi hétvégén a Camponában.