Lifestyle

10 pasi arcpirítóan őszinte vallomása: ilyen érzés a szex, ha péniszed van

Milyen érzés a szex, pontosabban a behatolás férfi szemmel? 10 pasi válaszát olvashatod.

Kérdezz és felelnek

Nőként bizony érdekes felismerés, mikor valahol a szexualitásunk első próbálgatásai után nem sokkal rádöbbenünk, hogy soha nem fogjuk átélni, milyen a szex akkor, ha férfi nemi szervvel rendelkezünk. Szerencsére a kommunikáció mindig segítségünkre van és megkérdezhetjük a másik nemet, hogy ők mit élnek át együttlét közben. Éppen ezt tette a brit Metro is, akik rengeteg férfit interjúvoltak meg arról, milyen a szex pénisszel a lábuk között. Ezen beszámolók közül szemezgettünk most mi is. Részletek a galériában!

"Olyan érzés, mint egy meleg párna. Az a furcsa, hogy a pénisz nem igazán "szívja magába" az érzést. A fejed/agyad az, ami elkezdi érezni."
Kattints a további képekért!

Téged is érhet éjszaka gyönyör, sőt, még ébren sem kell maradnod hozzá!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Sztárok
Harry herceg sosem titkolta, hogy hétköznapibb életet szeretne élni, ám mint kiderült az egyik rokona miatt kénytelen volt elköteleznie magát királyi kötelességei mellett.
Lifestyle
Eláruljuk, honnan tudhatod, hogy valóban az adott víz okozza-e a problémát, és hogyan kezelheted a tüneteket.
Lifestyle
A csodaszép zöld növények hasznos és gyönyörű elemei otthonunknak, a legjobb pedig, hogy már néhány egyszerű tippet megfogadva is könnyedén gondjukat viselheted, amiért egészen biztosan hálásak...