Ezt próbáld ki - 20 perc otthoni edzés a kerek popsiért

Az alakformálás ősszel sem állhat meg, a feszes és kerek popsi egész évben divatos.

Kezdőknek is ajánlott

Bármilyen formában is vagy, egészen biztos, hogy neked is jól jön majd Oczella Eszter, a BioTechUSA profi fitneszversenyzőjének 20 perces, kezdőknek ajánlott popsiformáló videós edzése, amit felszerelés nélkül, otthon is rendszeresen végezhetsz és akár már 4 hét alatt látványos változásokat érhetsz el. A legtöbb nő számára a fenék a legkritikusabb terület, sokan elégedetlenek vele. Egy egyszerű, de rendszeresen végzett gyakorlatsor segítségével bárki képes lehet arra, hogy akár már 4 hét alatt látványos változásokat érjen el ezen a kritikus testtájon. Eszternek jó oka és saját személyes motivációja van rá, hogy az alsótest edzések szakértőjévé vált: „Mindig nagyon vékony voltam és nem volt nőies az alakom. Szerettem volna ezen változtatni, emiatt az alsótest edzések megszállottja lettem, hetente három alkalommal végzem el ezeket a popsi gyakorlatokat. Bármennyire is elfoglalt vagyok, minden nap szánok időt edzésre. Ha nem jutok el a terembe, akkor otthon oldom meg.

edzés otthon videó izom

Ha otthon edzel, nincs kifogás

Sokan azt gondolják, az otthoni edzések nem annyira hatékonyak, de Eszter saját tapasztalataival rácáfol erre: „Az otthoni edzéstől sokszor nagyobb izomlázam van, mint amikor a teremben dolgozom, éppen ezért azoknak is ajánlom ezt a gyakorlatsort, akik a teremhez szoktak. Az otthonunkban edzeni mentálisan is más, nekem mindig sokkal bensőségesebb és átszellemültebb élmény.

Lapozz és mutatjuk a videót!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
A Bika ma könnyen megbánthat valakit, akit szeret. Napi horoszkóp!
Sztárok
Nem esett messze az alma a fájától! A szívdöglesztő Paris pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja, Pierce Brosnan.
Sztárok
Katalin hercegné nemrég egy fontos eseményen vett részt, ahova férje, Vilmos is elkísérte. A leendő királyné egy ponton férje felé fordult, fagyos pillantása pedig komoly üzenetet rejtett…