Nézd meg, milyen hosszú a gyűrűsujjad – Döbbenetes dolgokról rántja le a leplet a személyiségeddel kapcsolatban

A gyűrűsujj hosszából meglepően sok mindent le lehet szűrni arról, hogy egy ember milyen is igazából. Kíváncsi vagy, te melyik csoportba tartozol? Ha igen, olvass tovább!

A gyűrűsujj meséje

Bár az ujjak hossza genetikai adottság, szoros kapcsolatban áll a nemi hormonok szintjével is. Az ng.hu szerint, akinek a mutatóujja rövidebb, mint a gyűrűsujja, már az anyaméhben magasabb tesztoszteronszinttel rendelkezik, akinek viszont a mutatóujja hosszabb, arra magasabb ösztrogénszint a jellemző. Az eltérés általában nem sok, mindössze 2-3 százalék, ám mégis szignifikáns hormonális különbségeket jelenthet.

A gyűrűsujj hossza azonban nem csak a tesztoszteron szintjéről ad pontos képet, hanem a személyiségünkről is. Nézd meg, neked meddig ér a már említett ujj a bal kezeden, és megtudod, a 3 közül melyik személyiségcsoportba tartozol.

A csoport: a gyűrűsujjad hosszabb, mint a mutatóujjad

Gyakran tapasztalod, hogy flörtölnek veled, vagy éppen azonnal reagálnak arra, ha csábosan viselkedsz? Ez azért van, mert a gyűrűsujjad hosszabb, mint a mutatóujjad. Magabiztos vagy, kisugárzásod pedig mindig is vonzó volt mások számára. Ha még több kockázatot vállalnál, még többet nyernél. Ne foglalkozz azzal, ha azt mondják, túl agresszív a természeted: ha tudod, mit akarsz, miért ne próbálnád meg elérni? Csak olyan szakmák valók neked, amikben szinte percenként új kihívások várnak.

Fotó: jewelrywise.com

Oldalak

Szólj hozzá Te is!