Lifestyle

Extrém vasalás és tetszhalottasdi - Ezek a világ legbizarrabb hobbijai

Az emberi gyarlóság tényleg határtalan. Ezek a szabadidős tevékenységek ugyanis - amelyeket cikkünkben összegyűjtöttünk - kellőképpen pihent agyú jelentkezőkért kiáltanak. Íme, a 8 legmegdöbbentőbb időtöltés.

Vonatok bámulása

A vasút szerelemeseinek melegen ajánljuk ezt a szabadidős tevékenységet, amelynek nagyon egyszerű a lényege: ki kell menni egy állomásra, figyelni a mellettünk elhúzó vonatokat, majd felírni a számukat, típusukat. Bármennyire is képtelenségnek hangzik, rengeteg vonat-bolond él a világ minden táján, akik hajlandóak órák hosszat hódolni a kissé talán fantáziátlannak tűnő hobbijuknak.

Tehénbőgés

Biztosan sokan voltak már olyan állapotban, amikor jó mókának tűnt egy tehén hangját utánozni, a többségnél persze - remélhetőleg - az érzés egy idő után elmúlik. Austin Siok azonban nem győz annyit bőgni, hogy megunja az elfoglaltságot. A kisfiú egy bőgési versenyen is elindult, ahol mind a 80 főnél hitelesebben utánozta egy tehén „akcentusát”, így ő nyerte el az első helyezettnek járó trófeát. Micsoda cím.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...