Ez a csillagjegy csókol a legjobbban - Horoszkópodból kiderül, mennyire vagy csókkirály

Horoszkópunk sok mindent elárul rólunk, beleértve azt is, hogyan csókolózunk. Összegyűjtöttük, melyik csillagjegyre mi jellemző a csókkirályság terén.

A Bika szereti birtokolni kedvesét

Kos

A Kos igazán szenvedélyes alkat, ha szerelemről van szó. A csókolózásban is szereti kezébe venni az irányítást - csókja intenzív és felkavaró.

Bika

Amilyen határozott az élet egyéb területein, úgy a Bika a csókolózásban is igazi irányító. Csókja határozott és birtokló, nincs menekvés előle.

Ikrek

Az Ikrek igazi kíváncsi alkat, szereti lépésről lépésre felfedezni kedvesét. Szívesen hagy időt az ismerkedésre, csókja érzelmes és kísérletező.

A Bika a szerelemben és a csókolózásban is nagyon határozott

Rák

A Rákra jellemző, hogy nehezen oldódik fel a szerelemben, így a kezdetekben a csókolózásban is visszafogott lehet. Ha azonban már biztonságban érzi magát, igazán izgalmas meglepetéseket tud okozni.

Oroszlán

Az Oroszlán eleinte visszafogottnak és távolságtartónak tűnhet, idővel azonban megmutatja, micsoda kreativitás rejlik benne a csókolózás terén is.

Szűz

A Szűz szereti nagyon tudatosan élni az életét, ez jellemzi a szerelemben is. A csókolózás terén nem szereti rögtön kiadni magát, jellemző rá, hogy alkalmazkodik partnere technikájához.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

  • 1
  • 2